Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Gt-2 problem acill ekran kartı %100 çalışıyor

hayır bilgisayarda işlem olmamasından bahsediliyor normal windowstayken %100 yani
  2. aragonattt

Abdullah abi yeni pc mi cikaracak

para olsa da ben de alıp satsam
  3. aragonattt

Abdullah abi yeni pc mi cikaracak

çıkarsa ne fark eder stoğuna yetişebilecek misin
  4. aragonattt

DA-5 Sistem Acil Yardım

kulaklık taktığında rahatsız etmiyorsa üstüne uğraşman gereken bir şeye benzemiyor
  5. aragonattt

Majesty 1270 [Yavuz Selim] Nasıldır?

4k ya rx570 toplıcağınıza ya bekleyin biraz daha para biriktirin ya da 2. el alın 1611914958 ki 2. el piyasası bile bu kadar yüksekken zor
  6. aragonattt

Majesty 1270 [Yavuz Selim] Nasıldır?

500 koy üstüne 5500xtlisni al
  7. aragonattt

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

ben ve kuzenim tam arasındayız ama olayların ne 3060 ti sisteme çıkıcak param var ne de elimdekini gelen sistemlerle değiştirme gereğim o yüzden neden uygun fiyatlı bi 3060lı veya amd 6000 serisinden kartı olan bi sistem gelmesin. yani arada olan bi kesim var anlatabildim umarım.
  8. aragonattt

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

yüksek kesime hitap eden bi sistem toplanmalı artık hep 4000 3000 bütçe topluyor adam
  9. aragonattt

Max 3K bütçe (sadec kasa)

apuda dual channel yüzde 40 fps arttırıyor test edildi onaylandı :D
  10. aragonattt

bu güzelmiş gayet iyi
  11. aragonattt

4350g ne 0 var şu an ne ikinci el nasıl alıcak o adam ryzen 5 2400g de öyle bi sıkıntısı yok zaten zar zor 3000 liraya apu sistem toplamya çalışan adam sonra gidip 3000 lira sadece ekran kartına mı vericek daha güçlü daha iyi olabilir ama apu olarak karşılaştırdığında aynı performansı çıkarıcak...
  12. aragonattt

Daha dün perd testlerine baktım ekran kartsız verdikleri performans aynı o yüzden çok daha f/p olıyor ryzen 5 2400g Belki 1650s besler nvidia tarafında ne beslediğine bakmadım hiç ama rx580 hala sağlam bir kart 5500xt ile aynı performansları veriyor zorlasan 4k da bile oyun oynuyorsun
  13. aragonattt

Apu sistemde en f/p ürün ikinci elden ryzen 5 2400g ileride rx 580e kadar besler
Top Bottom