Arama sonuçları: *

1. asmarena6

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

para çeviremiyorsunuz demekki. sırf iş bankasında 300 bin kredi kartı limitim var benim. diğer bankaları saymıyorum bile. kartın boş yatmasıyla limit açmıyolar.
  2. asmarena6

20-22 yaşında çoluğa çocuğa 100-200 bin tl kredi kartı limiti veriyor bankalar artık basit şeyler :D
  3. asmarena6

he kesiyo burdakiler çoluk çocuk alsattan para kazanmaya çalışıyor işte sende diyon fatura kesiyon mu :D
  4. asmarena6

🔥🔥DA'den F/P RTX sistem incelemesi 18:00'da

rtx3060 fotoyu indirip yeşili kısarsanız gözüküyor ne olduğu :D
  5. asmarena6

Ana Konu DA-C3 YENİ SİSTEM - 11999 TL

siteye sahip çık siteye bak gene kesin göçecek :D
  6. asmarena6

PCH V3.1 YENİ SİSTEM - 8999 TL

ya bida DA sistem çıktı aynı saatte GEnçer Gamingin Site için ESSEELAAAAAAAAAA
  7. asmarena6

PCH V3.1 YENİ SİSTEM - 8999 TL

adam gençerde diyor sinerjiyi niye f5liyon :D gençerin siteden bi nane olmaz peh gene fail üstüne fail olacak.
  8. asmarena6

🔥PCH V2.1 YENİ SİSTEM🔥 ₺17.999

malum soru şey değil mi ya "verseler öpmez misin" :D
  9. asmarena6

🔥PCH V2.1 YENİ SİSTEM🔥 ₺17.999

Link 1 saat sonra ekleniyorsa ucuzdur :D
  10. asmarena6

Pc hocası tv yeni sistem

bişeyde stok çoksa alsata gitmiyor :D işine yarayacaklar alsın bari ben elendim :D ütümü satayım :D
  11. asmarena6

🚨PC HOCASI 6700 SİSTEM 12999TL🚨

Gençere bak pchocasınıda düşürmüş tuzağa :D
  12. asmarena6

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Gençer gaming böyledir. Benimde zamanında aldığım sistemin Display portu bozuk çalışmıyor. O ona o ona yönlendirdi. En son watsap numaralarına ilgili videoyu gönderdim ipleyen olmadı. lanet olsun dedim bunlarla mı uraşacağım hdmi ile kullanıyorum.
  13. asmarena6

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Bütçe sorun yok alıp satacağız sonuçta hehehehe :D ( taşlatayım biraz kendimi foruma )
  14. asmarena6

DONANIM ARŞİVİ SİSTEM İNCELEMESİ ! 🔥🔥

Bence sen yanlış anladın. Aralık ayında abdullah abim zam bekliyor zammm. Al görürsünğz bu fiyatları diyor bence ama :)
  15. asmarena6

HaQQuS - 8K RTX Sistem Satın Alma Sonrası Yaşananlar

Thhdende bi cacık çıkmıyor artık. Boşver sen farkını öde al keyfine bak. 7999 luk monitörü 6bine aldık diye iptal ettiler. Thhye verdim. Direk klasik red geldi. Piyasa fiyatından çok aşağı olması ve firmayı zarara uğratacağı sebebiyle reddedilmiştir diye. Sanki 7999 lük ürünü 100 liraya almışız...
  16. asmarena6

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Ekran kartını anlaştım biriyle 5 Bine. Kalan sistemi kullanacağım zaten. Güzel bir sistem oldu. 3800.e ofis için güzel bir server olacak. Teşekkürler.
  17. asmarena6

PC Hocası yeni sistem sizlerle! " 9.499 TL RTX 2060 "

BİTMİŞ BELER ÜRÜN SATIŞA KAPANDI DİYOR SEPETTEN ALMAYA ÇALIŞINCA
  18. asmarena6

geçen bi saat denedik baş aldık :D
  19. asmarena6

Siz ona bakmayın o kartın edeceği taş çatlasın 4-4,5. Nerden mi biliyorum aldığım son 3 sistemin içinden de aynı kart çıktı hepsini bu rakamlara sattım. Sonra sahibindende büssürü mesaj geldi hocam kaça sattınız kaça sattınız diye. İlanlarına bi bakıyorum. akakçeden bakmışlar yazmışlar 6k-7k...
Top Bottom