Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Abdullah Abiden AL-SATÇILARA Müdehale

abi bu al satçıların gözü doymuyor. Millet o sistemi almak için ya kredi kartıyla ya da para biriktirerek almaya çalışıyor. Al satçılarda da maşallah şak diye 10-15 bini hemen verip üstüne 2-3 bin ekleyip satıyor. Hepsinin de durumu iyi. Bunlar yüzünden bu haldeyiz. Gözleri doymak bilmediği için...
  2. cengizovic

Vatan sistem 9.500 tl geldi ve kaptim 😀

Hayırlı olsun. 12 bin bütçem olsa biraz beklerdim ara ara f/p sistemler çıkıyor. Baya takip etmek lazım. Yinede aciliyetin varsa yapacak bir sey yok. Ben 6 ay sabredip 6kya lmzamdaki sistemi topladim parça parça.
  3. cengizovic

Wayback Machine - ÜLKE"NİN GÜZEL ZAMANLARI :( youtube toplama sistemler

5600XT ekran kartını 2300 TL'ye almıştım bu zamanlar.. Bilseydim RTX 2080 Super almaya falan kalkışırdım..
  4. cengizovic

Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

Çol iyi sistem. Fiyatına göre çok iyi.
  5. cengizovic

DA5 Sistemi Kimler Mi Aldı ?

Valla alamayanlara üzüldüm ben. Adı üstünde f/p oyuncu sistemi bu zor zamanda alsınlar diye yapılmış. Bu 13 tane alan dengesiz şahıs madem 13 tane sistem alacak paran var git adam akıllı ticaret yap. Milletin hakkına giriyorlar yazık. Bir önceki sistemde de forumda birisi pcsi olduğu halde...
  6. cengizovic

Elraenn Parva Alınır mı

Aga nerdeyse %70 zamladılar fiyatı. Alınmaz.
  7. cengizovic

ABDULLAH ABİ YENİ SİSTEMDE RTX DESTEGİ OLSUN

Onun yerine 5600xt kullanılırsa daha iyi olur.
  8. cengizovic

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Yeni oyunlarla birlikte daha güçlü bir sistem kurulursa iyi olur. Alan arkadaşlar da size göre hareket eder. En az 5600xt + 3500x işlemcili bir sistem uzun vadeli olur.
  9. cengizovic

450 Adet Sipariş Alındı ve MD2 Sistemler 1 Günde Kargolandı!

Bende kasa sipariş vermiştim. Yanlış zamanda sipariş vermişim. Sistemlere öncelik tanınmış sanırım. Hala kargoya verilmedi 1 tane parça :(
  10. cengizovic

6899TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Alınabilirde, şuan indirim ayı biraz indirim takibi yapılıp bu sistem 500-700 TL daha ucuza gelebilir.
  11. cengizovic

Kara cuma bekleyen varmı

Üf bu cevap tokat gibi vurdu bana. İndirim de indirim değilmiş. Hayattan soğudum. Buna da şükür diyip hala fazlasını ödemekten başka şansım yok anlaşılan. Ben gidip biraz dolara bakıp hayallerimi yakacağım
  12. cengizovic

Kara cuma bekleyen varmı

Bulunduğum şehirde bir tane buldum da 3 aylık garantisi kalmış. Bu saatten sonra 2. el bakmam hocam. Tek seferlik alıyorum arıza marıza çıkart hiç uğraşasım yok. Zaten borç, harç para denk getirdim.
  13. cengizovic

Kara cuma bekleyen varmı

Ben bekliyorum :D Rtx 2060 ın 2900 TL düşmesi, 3600 işlemcinin 1600 TL düşmesini bekliyorum :( umarım beklediğimize değer.
  14. cengizovic

Haqqus Yine Kurmuş C4'ü

Başlığa güldüm sebepsizce :D Bu sistemi alacak kişiler genelde durumu iyi olmayıp, baba bana bilgisayar alalım diyen kişiler olacak. Sonra ver elini 1 ay olmadan bir sürü sorun. Ona üzülüyorum ben.
Geri