Arama sonuçları: *

1. E

Bu iki bilsigayar arasındaki farkları anlatır mısınız

bildiğim 2k 240hz monitör yok link olarak atabilir misin ya :/
  2. E

bişey daha sorucam şimdi bu kasaya nasıl bi monitör almam lazım ben 240hz düşündüm ama sen ne dersin?
  3. E

3060ti olanın işlemci azcık daha düşük ama fps farkı olarak 3060ti ın vericeği fps daha fazladır değil mi 1628246593 aynen benim de aklıma öyle geliyor
  4. E

bi süreliğine bu şekilde kullanırım ilerliyen zamanlarda ciddi sıcaklık olursa ekstra soğutucu alırım birazdan sipariş vericem kasayı teşekkür ederim
  5. E

çok ısınmaz umarım oyun oynarken değil mi?
  6. E

stok bitmeden akşam üstü gibi alıcam o zaman teşekkürler 1628245414 bişey fark ettim şimdi 3060ti lı sistemde parça olarak soğutucu gözükmüyor harici mi almam lazım yani? 1628245428 bişey fark ettim şimdi 3060ti lı sistemde parça olarak soğutucu gözükmüyor harici mi almam lazım yani?
  7. E

aklımı sadece 3060ti ın 8gb olması ve işlemcilerin farklı olması takıldı ya bide şeyi sorucaktım ne kadar gerekli ne kadar gereksiz orası sana kalmış ama ikisinin de kasalarında ışıklar farklı renk o renkleri değiştirebilme imkanım var mıdır?
  8. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/27478/ultima-tuf3060ti-amd-ryzen-5-5600x-asus-tuf-rtx-3060ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gaming.gen.tr/urun/88281/eda-milka-ma-intel-i5-11600-asus-tuf-rtx-3060-oc-12gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ tam anlamam ama...
  9. E

rtx 3060 ekran kartlı sistem

ya şaka gibi dün gece saatlerinde vardı tam bugün alıcaktım stok bitmiş şanssızlık işte :/
  10. E

nasıl anlamadım
  11. E

oyun odaklı ve uzun ömürlü bir masaüstü sistemi almak istiyorum çoğu arkadaş bana bunu tavsiye etti sizin görüşünüz nelerdir (bu bilgisayarı alırsam depolamayı yükselticem) sistem linki bu...
  12. E

da sistem 5 nasıldır

bu site güvenilir midir peki? bi sıkıntı çıkmaz dimi
  13. E

da sistem 5 nasıldır

masaüstü hazır sistem almak istiyorum böyle bi sistem karşıma çıktı acaba alınır mı ya da yakın bütçede benzer bilgisayar önerisi yapabilcek olan var mı tam anlamam bilgisayardan sistem bu...
Top Bottom