Arama sonuçları: *

1. F

Max 12bin tl gaming pc önerir misiniz?

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rtx-3060-ventus-pro-h610m-b-msi-500gb-ssd-16gb-ram.html psu açısından ram açısından çok daha iyi bir sistem :)
  2. F

Ada Büyük Rigel 10.799 TL

ben aldım güvenilir
  3. F

Pc Hocasi Gg6 İntel De Stokta

144hz monitörün olsa zaten 500le 300 alman bi bok değiştirmeyecek pc cahili
  4. F

Pc Hocasi Gg6 İntel De Stokta

kardeşim amdyi gömmeyin 2-3 fps için o da gayet güzel sistem
  5. F

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

Abdullah abi seni sevmeyenler burda bulunmasın yanlış anlama senin bu zamana kadar çıkardığın sistemlerin hepsi gerçekten piyasada 1 numaraydı izleyenlerin senden daha fazlasını beklediği için bi tık hayal kırıklığına uğradı, bi sistem için hakaret eden varsa da kendi düşüklüğü, seni yaklaşık...
  6. F

Ana Konu DONANIM ARŞİV YENİ F/P SİSTEM / DA-M1

kimse alınmasın ama bu sistem fp bir sistem değil :)
  7. F

Pc Hocası Amd Si̇stemi Alan Var Mı?

amd olan versiyondaki psu 80+ gold
  8. F

Gaming Gen Tr güvenilir mi?

ürün iade ederken keyfi mi. etmiştiniz yoksa sorundan dolayı mı
  9. F

evet ve intel stoğundaki kasa mesh değil hem de psu bizim gold onların bronze
  10. F

ben de böyle düşünüyorum nerde satabilirim en hızlı
  11. F

bi kaç kişiyle görüştüm intelin daha performanslı olacağını fakat amdyi tercih etmem gerektiğini söyledi ben de amd tercih ettim yalnız değilimdir umarım
  12. F

Pc Hocası Sistemi Almalı mıyım, Beklemeli miyim?

çok fark yok intelin de fps farkı attığı oyunlar cs go valorant dota gibi fps oyunları ki bu oyunları zaten 144hz bi monitörde oynadığımızı farz edersek iki sistemde de 200ün altına düşmediği için fark etmiyor ha csde 500 fps almışsın ha 300
  13. F

Pc Hocası Sistemi Almalı mıyım, Beklemeli miyim?

performansı neredeyse eşit işlemciler ikisini de rahatlıkla alabilirsin ben amd sipariş ettim intelin kasasını beğenmedim bide amddeki 2060 OC versiyon
  14. F

Gaming Gen Tr güvenilir mi?

yeni çıkan sistemi alacağım fakat şikayetvar üzerinde bi çok şikayet gördüm içim rahat etmedi yardımcı olabilir misiniz?
  15. F

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

umarım 11-12kyı geçmez
  16. F

Ada Büyük Rigel 10.799 TL

site güvenilir mi?
  17. F

Ada Büyük Hazır Sistem

Ada Büyüğün topladığı hazır sistemi almayı düşünüyorum da tebilon güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan var mı
Top Bottom