Arama sonuçları: *

1. F

engin dede abimiz yine toplamış

yalnız sistemi aldım ama yanına 400 Hz 4k monitör almayacaksanız önermem, zira performansını hiç etmiş olursunuz.
  2. F

engin dede abimiz yine toplamış

hocam benim yorumu atıyorsun beni etiketlemiyorsun :)
  3. F

Önüne gelen youtube kanalının bilgisayar toplama profesörü olması

Karışık bir mevzu. Konu açmaya bile değmez. Araştıran insan kanmaz zaten. Araştırmıyorsa da kendi suçu. Adamın kolundan tutup f/p pc toplatacak halimiz yok.
  4. F

"seni bile oynatır bu sistem" :D adam acaba videoları çekmeden önce ne düşünüyor 1614945791 bence bunlar ironi yapıyor ya bu kadarı ciddi olamaz çünkü ve diğer verdikleri cevaplar vs. öyle gözüküyor.
  5. F

Adam aşırı ciddi davranan bir troll. Ama baya ciddi davranıyor. 1060 ti ekran kartı yazmış 1614945639
  6. F

Evet, ama cidden ironi yapıyormuş. 3000 TL'ye süper sistem yazanlarla dalga geçmek için onlar gibi davranıyormuş. Zaten 1372 TL lik sistem toplama videosunda da hesap 2600 tutuyor video kesiliyor birden 1300 tl oluyor xD. Yorumlarda söylüyor zaten 1614900099 Ben de diyom ki adama Valhala 160 FPS...
  7. F

Adam ironi yapıyormuş bu arada. 1372 tllik sistem videosunda söylüyor. 1614899815 Yorumlarda GTA 5 açar, 8k bitrate yayın fln diyor bir yorumda da ironi yapıyorum insanlar anlamıyor diyor.
Top Bottom