Arama sonuçları: *

1. fosf3ren

Easter Gamers TV kasası

kdvli fiyato çok pahalı oldu
  2. fosf3ren

Easter Gamers TV kasası

evet yenilndiğin biliyorum ama seninki yenilenen modelmi ve stokta yok
  3. fosf3ren

Easter Gamers TV kasası

ekran kartı fazla ısınıyor o kasada sana sıkntı yaratibilir bende aynı kasayı kullanıyorum ama ekran kartım ısınmıyor o tuf ekran kartının kronik bir sorunu bide sistem stokta tok
  4. fosf3ren

İNCE hesap Sistem Alanlar Bekleyenler .

hani sonuçta bu biligsaeayrı bir kurma süreci var ve bunu istiyen tek kişi den değilsin bide virüs gecikmesi var 7 ila 9 güne kargolar herhalde
  5. fosf3ren

Cherry Star Sistem Nasıldır?

bende armor ekran kartlarındaki gibi bir söylendi savsata olduğunu düşünüyordum
  6. fosf3ren

peki bu tuf serisindeki sorun kaç derecelik bir sorun
  7. fosf3ren

kasaya 7 vererim ssd kronik sıkıntılı 1 tb hdd ekleminizi tavsiye ederim 1589455678 yeni parti ile düzeltidi diye biliyorum zaten tuf serisindeki ısınma sorunu armor serisindeki gibi fazla abartıluıyor 1589455761 kasanın bir değişik verisyoun olan v200 kullanıyorum benimkinde bundan daha az...
  8. fosf3ren

ben çok büyük bir sıkıntı değil ve abartmıssınız maks 2 haft 1589455583 tuf serisi yeni parti düzeltildi diye biliyorum
  9. fosf3ren

Donanım Arşivi Hazır Sistem Fiyat Artışı

v4 de ve dadg 2 dede aynsısı olduydu itopyanın kararı olduğunu düşüyüorum bir şey yapamzyız şonuçta çıkaşları indirimli olan sisitemler ubnlar
  10. fosf3ren

9100F'li BU PC ALINIR MI ?

fiyatı uygun ama 9100 f i göremk üzdü
  11. fosf3ren

9100F'li BU PC ALINIR MI ?

kanka bu sistmel gta 6 bile oynarsın 😂😂
  12. fosf3ren

PİYASA BU HALDEYKEN PC TOPLANIRMI ? NE ZAMANA DÜZELİR FİYATLAR?

kanka virüs bir anda ortadan klakan bir şey değil doları desen 7 sviyesinde ama düşşü bile maksimum 6.20 seviyesine düşer aşağısını görmez bence
  13. fosf3ren

4000 TL PC

kanka şu ekran kartı beni kaç sene götürür diye bir soru yok sen hangi oyunları oynarsın grafik merklımısısın buna bağlı
  14. fosf3ren

3500-4000 TL SİSTEM ÖNERİSİ YARDIM

kanka çoğu sitede stok kalamdı virüsden dolayı şu zamanda birinin sana 4000 tl yi hakedecek bir sistem önermesi zor
  15. fosf3ren

BU SİSTEMİ NASIL DAHA İYİ HALE GETİREBİLİRM?

bunu sistemi alıcaksan garanti bir tb hdd ekle ama arkadaşların gönderdiği sistemlerde bakbilrisin
  16. fosf3ren

sistem v4 e overclock

v4 sitemi gayet güçlü bir sitem ama overclok yapılır mı? veya yapmaya değermi yorumları alalım
  17. fosf3ren

v4 hala alınır mı?

v4 ü kullanan biriyim çok iyi bir sistem ekra kartı çok ısınması ve gürültülü olması dışında neyse benim sorun 2020 mart ayının sonunda halan alınabilecek bir sistemi not ilk çıkan ve benim aldığım modelde r5 1600 12nm vardı şu an satılanda 14nm var ve dolar an itibariyle 6.48...
Top Bottom