Arama sonuçları: *

1. kasadam87

DOST KAYAOGLU-DK5 Sistemi alınır mı ?

Hocam 4/8 işlemci bu ekran kartını besleyebilir mi ? Anakart kalitesi nasıldır ? 12 MB cache pek mantıklı değil.
  2. kasadam87

Hocam bu attığınız sistem benim attığımdan daha iyi ama 12GB'a karşı 8 Gb. Ekran karti windforce çift fan ve 8 gb , performansi nasildir ? İyi sogutabilir mi bu canavari ? Psu olarak xigmatek, benim attığım sistemdeki fsp ye oranla nasildir ? 1685200421...
  3. kasadam87

Bu sistemdeki parçalar alınır mı ? F/p olarak bu bütçeyi aşmayan daha iyi sistemler varsa bırakabilirsin. Anakartı B450 Dragon , M2 SSD'yi Kingston 1TB , 3060 da triple fan olsa başka hangi parça değişmeli ? Üstüne ASUS VP249QGR alınacak...
  4. kasadam87

DA-Sistem4 alıyorum iyi mi ?

o kadar bütçem yok
  5. kasadam87

peki rx 5500 xt aldığım monitörle uyuşuyor mu ? free-sync olduğundan dolayı. Mesela 1660s olsaydı nasıl olurdu oda gsyc mi ne desteklıyordu
  6. kasadam87

Belirttiğim monitörle alıcam sistem nasıl kasa ve psu kaliteli mi ? Birde corsair hs50 model kulaklığı önerir misiniz ? Sistemi oyun için alıyorum birde sistem ile photoshop yapılır mı ?
  7. kasadam87

teknobiyotik fr3500 f/p sistemi nasıl ?

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-fr3500-firsat-sistemi.html Sistem alınır mı bütcem bu kadar ? cs go pubg skyrim gta 5 oynayacagım .
Top Bottom