Arama sonuçları: *

1. kojiro

Çözüldü✓ RX 6600 ryzen 5 5500 ---rx 6750xt i5 12400f ten nasıl daha çok FPS alıyor

donanım arşiv 1080p oyunlar için diğeri 2k oyun deneyimi sunuyor , rx6600 1080p 6750 xt 2k için
  2. kojiro

🧿Gencer Gaming Afiyet Olsun☕️

satış sonrası desteğide berbat kasada gelen psu patladı zar zor iletişime geçip kargoladım 2 hafta ne bilgi verildi ne arandı 2 haftanın sonunda değişim yapıp kargoladılar , firmayı arıyoruz açan kimse yoksa whatsap hattında 2 günde bir cevap alabilirseniz şükür 1685620465 ben o ilk haqquş...
  3. kojiro

HaQQuS Sistem Hakkında

4. yazışım şuan bakalım göndereceklermi
  4. kojiro

HaQQuS Sistem Hakkında

bana fatura göndermediler daha
  5. kojiro

HaQQuS 8K lık pc sonunda geldi

Sistemin son hali corsair 32 gb ram takıldı Üst kısma msi argb fan takıldı MLD M700 1TB m2 takıldı, makine uçuşa hazır Cooler master 650w 80+ psu ile değiştirildi
  6. kojiro

Görmedim oyüzden inanmıyorum 50 stoğa 15 stoktan burda okadar kişi varızda 50 stoktan alanların hepsi mağarada galiba
  7. kojiro

Hocam direk 8000tl diye belirttim
  8. kojiro

Fatura benimde istemem lazım göndermemişler
  9. kojiro

maalesef hocam onada güzel bir çözüm bulacağım 2 sistemden en mantıklı parçaları toplayıp ardından sıvı soğutma veya güzel bi fan ayarlayacağım
  10. kojiro

yolla ustam göndereyim :blobdance: 1668806655 gecen başka postun altınada yazmıştınız galiba hatırladım eğer onların taraftan düşünüyorum gene sözde bize gelenlerin stoğu bitip size eagle versiyonunu sölemiş olabilirler inşallah 3 fanlı versiyonu gelir
  11. kojiro

tanıtımdaki parçalardan farklı hocam, ram, ekran kartı, m2, anakart bu 4 parça tanıtılandan farklı geldi
  12. kojiro

Haqqus gencergaming firmasının ortaklığı ile 50 adet stoklu pc çıkarttı ve site patlamıştı site açıldıktan sonra 50 stok harici sistem hatadan dolayı eksik parça ile satışa devam etmiş (onların söylediğine göre)15 kişi 5800 tl den sistemi satın aldı bende onlardan biriyim ardından bu 15 kişi...
  13. kojiro

8K Fiyata HaQQuS - 3050 i5 11400F Sistem

bugün kargoya verildi forumda ulaşan arkadaşlar oldu
  14. kojiro

HaQQuS - 8K RTX Sistem Satın Alma Sonrası Yaşananlar

darısı bize, hadi bakalım ne çıkacak mutlaka bilgilendir
  15. kojiro

bana en geç perşembe kargoda olur dedi 1668631347 sistem geldiğinde yeniden konu açarız ayrıntılı şekilde
  16. kojiro

1 kişi bile kanıtıyla görmesem inanmıyacağım zaten 15 stokla alanlar aldı sadece, daha bunu teslimatı var bakalım ne gelicek
  17. kojiro

birde varsa cidden 50 stok içinden 8k ya normal parçaları alabilen yokmu forumdan, 15 kişiden 5 kişi filan varız forumda 50 kişiden 1 kişi bile çıkmadı
  18. kojiro

sana 1 2 yıl sonra görüşürüz demiş fakat kendide biliyor daha kısa süreceğini. Değiştirdikleri parçalara rağmen %50 indirim mevcut en düşük fiyatlardan hesaplayınca
  19. kojiro

itiraz etmedim sadece cidden gönül rahatlığı ile inanayımmı dedim 50 adet stoğun bitip 15 kişinin bu şekilde almasına, oda youtuberımız kanalı riske atmaz kendi gözleriyle 50 adet stoğu gördü dedi ve haqqus instagramda bunu belirtti, ve bizim satın aldığımızda bile anakart sistemde çıkan...
  20. kojiro

hocam aynı şekilde benide aradılar konuştuk uslubu gayet iyiydi bana karşı 5 dk boyunca konuştuk sistem parçalarını tek tek sölemesini istedim ve not aldım ekran kartının yine 3 fanlı versiyon olucağını belirtti Gigabyte RTX3050 Gaming OC modeli.
Top Bottom