Arama sonuçları: *

1. K

İstemeden 2 sistem birden aldım.

ya göndermezse ? bu devirde kimseye güvenilmez
  2. K

İstemeden 2 sistem birden aldım.

hocam almak isteyenlere nasıl yardımcı oluyorsunuz tam olarak hesabınızı felan tümüyle ona mı devredeceksiniz ben bilmiyorumda
  3. K

DONANIM ARŞİVİ BİR SONRAKİ F/P SİSTEM ÖNERİLERİ 🔥

dostum sen yanlış anlamışsın tahmin etmeyeceksin öneride bulunacaksın.
  4. K

bence o mükemmel denilecek derecede değildi amd olduğu için 3060 ti olsa tadından yenmezdi diye düşünüyorum 1675608084 13 olursa gerçekten en iyi fp sistem olur. 1675608135 üst seviye sistemleri alabilecek kişi sayısı çok yok yaparsa 100 stok yapar onun içinde yapacağını zannetmiyorum.
  5. K

Selam arkadaşlar, @Abdullah Hacıgül en son ki videosunda “ bir sonraki F/P kralı sistem ne olsun? “ sorusunu sormuştu. Bende önerilerinizi bu konuya yazarsanız daha iyi olur diye düşündüm. Önerilerinizi yazabilirsiniz. 1675607427 Benim önerim : aynı sistemin 3060 TI olan versiyonuydu. Bana...
  6. K

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

ee sonuç ne 200 stok nerde açıklama yapıldı mı
  7. K

niye sari site diyorlar
  8. K

hocam bilgisi olan yok mu 3. yazışım
  9. K

hocam ben taksit yapıp almak istiyorumda kartın limiti 6k illa 12 k nın üstü mü olması gerekiyor alabilmem için taksitle?
  10. K

teşekkür ederim dostum hayırlı olsun tekrardan
  11. K

1 tane bile alamıyorum param yok :( alanlara hayırlı olsun
  12. K

hocam ben taksit yapıp almak istiyorumda kartın limiti 6k illa 12 k nın üstü mü olması gerekiyor alabilmem için taksitle?
  13. K

20.00 da stok bulursan alırsın 🤣
  14. K

15. K

pardon biliyorum zaten düzenlemiştim sonradan mesajımı 1675519295 abi videodan 1 saat sonra mi link gelicek ona göre banyoya gireyim
  16. K

banada öyle geldi taş çatlasa 15dk
  17. K

oh be şimdi rahatça banyoya girebilirim (!) 1675515728 banyo işi spam gibi olduysa özür dilerim ama 40 dakikada stoğun biteceğine inanıyorum herkes bu sistemi bekliyor çünkü
  18. K

abi bir saat içerisinde çıkacak mı sistem banyoya gireceğimde seni bekliyorum
Top Bottom