Arama sonuçları: *

1. K

4060 Ti Ekran Kartlı Bilgisayar İçin Tavsiyeler

4060 ti lı bir sistem ve 100k bütçe öyle mi
  2. K

Hangi sistemi almak daha mantıklı?

intel sistem fiyat performans canavarı değil belki ama piyasada 4060 ti lı hazır sistemlere bakıldığında fahiş fiyat değil amd sistem tamam iyi hoş am5 sistem ama şu sistemi bu şekilde satacağınıza 2-3k pahalıya satın 4060 ti lı versiyonunu satın ben bu karşılaştırmayı iki ürün arasında...
  3. K

PC HOCASI GG12 alınır mı?

sistemi kaymak gibi yapacak öneri
  4. K

YENİ TOPLADIĞM PC SİZCE İYİMİ EKSİKLERİ VARSA ÖNERİ YAPARMIISINIZ

arkadaş topladı ise normaldir cebinden çıkmıyor nasıl olsa para sistemdeki bileşenlerin bir çoğu editörlerin para ile ilgili sıkıntısı olmayanların ağır işlerde çalışanların kullandığı ürünler adamın parası var iş için kullanıyor herşeyin en üst seviye kalitesinde alıyor yani 100k ya...
  5. K

YENİ TOPLADIĞM PC SİZCE İYİMİ EKSİKLERİ VARSA ÖNERİ YAPARMIISINIZ

pahalıdan ucuza sırala diyerek en pahalılarını mı eklediniz acaba buna sistem toplama denmez
  6. K

Hazır sistem önerisi Bütçe 23k

herkesin bir beklentisi var bekleme yönünde düşer de diyemem düşmezde diyemem ama düşmeze de hayal kırıklığı olacak alttaki sistem 20500 tl ben ssd yi 1 tb a yükseltmeden ham 500 gb hali ile link attım ve fiyat söyledim ssd 1 tb olduğunda 23k fiyat bandını aşmıyor yükseltmeniz tavsiyemdir
  7. K

Modart Joker V3 alınır mı?

bundan daha iyisi bu fiyat bandında sadece anakart veya ssd kanadında gelir diye düşünmekteyim o da gelirse veya gelse gelse bu sistem 1000 tl daha ucuza gelir elbetteki 1000 tl iyi bir rakamdır ama vay tüh kazık yedik diyecek bir durumunuz olmaz
  8. K

Modart Joker V3 alınır mı?

bu sistemin ddr4 lü versiyonu 19k bandında satıldı 11 11 de şu an sanırsam bu fiyata ddr4 lü olanı yok tekrar düşer mi düşebilir ama arada da 1000 tl fiyat farkı oynamış olur ddr4 lü ile ddr5 li arasında alınabilir eğer bütçen varsa ssd yi şimdiden 1 tb a yükseltmek daha iyi olur
  9. K

DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM

AMD ryzen 5 7500f AMD stok fan yerine fiyat performans bir fan olabilir A620 anakart Tek 16 GB ram özelleştirme seçeneğinde yükseltme olur a Bu sisteme artık 500 mü konur 1 tb mı bilmiyorum ama çok çok dip fiyat olacaksa 500 konup özelleştirme seçeneği açık olur Gainward ghost 4070 super...
  10. K

Tavsiye eder misiniz alınabilir mi ?

attığınız sistemde marka değerinden kaynaklı yüksek fiyatlı ürünler var kalitelerine lafım var mı yok ama en dipte olmasa da fiyat performans anlamında bir sistem toplayayım diyorsanız arkadaşın attığı sisteme bakıyordum bende ben özelleştirdim biraz sizin attığınızda 7500 ve benim...
  11. K

4060ti 16gb vs 4070super 12gb ???

günümüzde 8gb bellek bile bir çok oyunda iş görse de bazı oyunlarda yetmemeye başlamıştı biz bu yetmeme mevzusuna kadar 4 gb vs 6gb 6gb vs 8 gb kart karşılaştırmalarında çok özel şartlar hariç çoğunlukla bellek miktarı önemli olsa da asıl önemli olan gpu mimarisi ve gücü demiştik günümüzde...
Top Bottom