Arama sonuçları: *

1. kullanmıyorumkolaygelsin

Bu pc yi özelleştirdim alınır mı?

Adamın attığı sistemde monitör de dahil.
  2. kullanmıyorumkolaygelsin

DA-SİSTEM PSU SORUNU

PSU'da veya Ekran Kartı'nda Coil Whine olabilir. İçini açıp sesin hangisinden geldiğine emin olun
  3. kullanmıyorumkolaygelsin

Pc hocası s class alınır mı?

Hayır. Ben yükseltin diyorum siz düşürmüşsünüz.
  4. kullanmıyorumkolaygelsin

Bilgisayar alıcağım toplama öneriniz var mı

Dediğim gibi rami 2tane alıp 16gb yapın. Yanına da IPS 1ms 75Hz bir monitör çok iyi olur: https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-vg240ybmiix-23-8-75hz-1ms-hdmi-analog-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000HW4ZO
  5. kullanmıyorumkolaygelsin

Pc hocası s class alınır mı?

İşlemciyi 3600x'e yükseltirseniz daha iyi olur. 2600x bu ekran kartının yanında sönük kalıyor.
  6. kullanmıyorumkolaygelsin

5200 lira yapıyor bu sistem. Ram 2x8 16 yapmalısınız. 8 artık yetmiyor.
  7. kullanmıyorumkolaygelsin

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p1-2020-version-oyuncu-bilgisayari.html Monitör dahil mi bu paraya. Eğer öyleyse başka önereyim.
  8. kullanmıyorumkolaygelsin

Yeni Sistem Tam Bir BALON!

Bence sistem güzel işlemci ve ekran kartı bu fiyatta normal ancak diğer sistemlere nazaran + olarak görebileceğimiz özelliği 500gb NVMe SSD ye sahip olması. Ayrıca kullanılan bileşenler de dandik markalar değil, Corsair, Toshiba, MSI gibi kaliteli markalar. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda...
  9. kullanmıyorumkolaygelsin

PCH S Class 1.0 Sistemi Alınır Mı?

Haklısın. M2 NVMe ssd yanına Sata SSD eklenebilir. Bütçe varsa neden olmasın. Hdd'nin yavaşlığıyla uğraşmak istemezdim ben de bu kadar para verddikten sonra.
  10. kullanmıyorumkolaygelsin

Galax markasını ben bayağıdır görüyorum. Kullanan da çok var. diğer markalara nazaran dış görünüşüne pek önem vermiyorlar ürünlerinin galiba o yüzden bir önyargı var modellerine karşı. eğer bütçem buna yetiyorsa Galax markasını da güvenerek alırdım yani.
  11. kullanmıyorumkolaygelsin

Zaten sistemde m2 ssd var. HDD ekleyerek alınabilir. Muadili bir sistem daha var, bu da tercih edilebilir...
Top Bottom