Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Bi sistemi aldim sizce iyi mi

Zart zurt güç kaynaklı hortturu hurtturu anakartlı sistem bulur anca gayet iyi sistem almış pahalı falan değil. 4060'ı görünce hemen aklınıza 20 bin geliyor yan bileşenlere bak bakayım 20 bin ediyor mu?
  2. kyloitch

Bi sistemi aldim sizce iyi mi

4060Ti'lı sistemi bu fiyata bulamıyoruz artık İyi yapmışsın hayırlı olsun dostum
  3. kyloitch

14400F 4070 SUPER Z790 kasa vatan 39k

PSU iyi de Windforce'un karşılaştırmalarına test videolarına bak diğer markaların kartlarına kıyasla 6 ila 10 derece daha fazla ısınıyor. Ooooy anam oy
  4. kyloitch

14400F 4070 SUPER Z790 kasa vatan 39k

Çıkar mı sence gerçekten? Benim ümidim kalmadı artık. Bilgisayarsız kalmak istemiyorum. 7500F ve 4060 Ti bekliyorum F/P ama adamların çıkardığı sisteme bak. Şuan en alınabilir 20-26 bin bandında ne var?
  5. kyloitch

Pc Hocası gg9 sistemi alınır mı?

Hocam AMD'nin performansı eğer Minecraft oynuyorsanız üzebilir haberiniz olsun. Onu bilerek alın. Onun harici on numara sistem. Birkaç özelleştirme istiyor sadece. Monitör için şuan en uygun ve iyi MSI G2412F var. Tasarımı güzel. Rapid IPS ile geliyor. 1 yıldır sonunda F olmayan modelini...
  6. kyloitch

Şu sisteme bi bakın 23.000₺

7600 alınır mı bilemiyorum ya
  7. kyloitch

Pc hocası gg12 hazır sistemi

29 Kasım Vatan bilgisayarı bekliyorum bulamadım
  8. kyloitch

Pc hocası gg12 hazır sistemi

2000₺'ye taş gibi PSU alırsın hocam sonradan. Gerek yok öyle bir şey yapmaya. Ama illa merak ediyorsan iletişim numarasından arayıp sorabilirsin.
  9. kyloitch

Hazır sistem önerisi Bütçe 23k

İşlemciyi yükseltmen parayı çöpe atman demek. Ayrıca şahsen ben anakartı da yükseltirdim ancak çok çok pahalı oluyor. Type-C girişi ve 2 adet M.2 SSD yeri olmayan anakartın kullanışsız olacağını düşünüyorum.
  10. kyloitch

Hazır sistem önerisi Bütçe 23k

Beklemelisin. 1 hafta önce yapılmış indirimleri paylaştığım konumu lütfen inceleyin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/vatan-11-11-indirimleri-gunlugu.1025229/
  11. kyloitch

Yarın modart sistem çıkıyor!

teşekkürler yanıt için
  12. kyloitch

Beklemiyordum böyle bir cevap :D Bütçem 36-37 civarına çıksa ben de 4070 Super ve 7500F'li sistem bakardım elbet ama bu açıdan düşünmemiştim hiç.
  13. kyloitch

Arkadaşlar neden hepiniz 4070 arıyorsunuz bi ben miyim 1080p sistem arayan
  14. kyloitch

Donanım Arşivi yeni sistem geliyor

LŞÖSXCCÖLŞADÖLŞASÖLŞDSAÖLŞDAÖLŞSDSŞİADASD
  15. kyloitch

DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM

SDÇÖŞDAŞSÖLİDÖLŞASDLÖASLPŞDASLŞZLÖŞİDASLÖŞDASDASŞLDÖASZAS
  16. kyloitch

ModArt X20 / RTX 4060Ti - i5 12400F Sistem

Windforce çok kötü hocam. Isınma şikayetleri tavan seviyede. Kesinlikle tercih etmemelisin.
Top Bottom