Arama sonuçları: *

1. M

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

kasanın cam olmayan kapağını aç, fan kontrolcüsünün fazla kablolarını kelepçelemişler, onu kestikten sonra üzerinde işaretlediğim gibi gri bir etikette PWM yazan kabloyu bulabilirsin
  2. M

DA-G9 Coil Whine Sorunu Da-G9 Alanlar bir bakabilir mi içeri

dostum şans,nasip artık adına ne diyorsak işte ondan. ben de DA-G9 aldım ama bende de kasada problem var mesela. ekran kartına DP taktığımda kasaya temas ediyor tam oturmuyor DP kablosu o yüzden de ekran kartını vidasız şekilde kullanıyorum. senin soruna gelecek olursak da bende coil whine yok.
  3. M

DA-G9 Teslim Alan Varmı ?

benim kasada da displayport kablosu tam oturmuyor, ekran kartının vidasını çıkardım kart hafif yamuk duruyor displayportun oturması için :D
  4. M

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

fanlar varsayılan olarak en üst hızda çalışıyor zaten. benim değiştirmek istediğim ayar işlemci sıcaklığına göre fan hızının ayarlanmasıydı. fan çoklayıcıdan çıkan PWM kablosunu sys_fan1'e takarak bunu hallettim. işlemciyi stok fanla çalıştırıyorsanız çok ısınması normal. kule tipi bir soğutucu...
  5. M

Sonunda geldi bee hasret sona erdi

peki buradan güncelleme geçer misin kurduğun zaman, merak ettim de acaba sadece bana mı denk geldi diye
  6. M

Sonunda geldi bee hasret sona erdi

hayırlı olsun güle güle kullan. kartı takınca displayport kablosunu sorunsuz bir şekilde takabiliyor musun ?
  7. M

hayırlı olsun. benim şansıma denk geldi herhalde, aynı şekilde DisplayPort taktığımda kasaya oturmuyor :(
  8. M

DA-G9 Kasa Fan Ayarı

Allah razı olsun kardeş istifade ettim artık sessiz çalışıyor
  9. M

DA-G9 İçin Hava Soğutma Önerileriniz

ben aynı sistem için SE214XT ile AG400 arasında kalmıştım. AG400 aldım memnunum. ikisinden birini alabilirsin.
  10. M

ben mağazadan aldırmıştım dün aradılar bugün gidip aldım
  11. M

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

reis güzel öneri ama sponsor açısından düşün, adam bu stoğun biteceğinden emin olmalı ve sosyal medya kitlesinden dolayı sponsor oluyor forumdan dolayı değil.
Top Bottom