Arama sonuçları: *

1. M

🔥Frekans Tv Yeni Sistem RTX 4060 FREKANS G1 19999 TL🔥

iade değil iptal daha kargoya vermediler
  2. M

ya akrabaya yardımcı olucam diye aldım lanet olsun ki bu firmadan sipariş verdim bi ürünü yarı fiyatına koysunlar alırsam ne olayım artık kredi kartına taksit yapmıştık iadesi nek adar sürer acaba
  3. M

https://www.gencergaming.com/velius bu ürün iptal edilip bu 4060 alınır mı dostlar yardımcı olurmusunuz 2 adet lazım ayın 12 sinde sipariş verdik hala hazırlanıyor lanet olsun gençergaming e
  4. M

Donanim Arşi̇vi̇ Yeni̇ Si̇stem Alınır Mı?

fazla ilgi görmedi gibi normalde direk biterdi iademi etsem insanlar görmemişde olabilir
  5. M

Donanim Arşi̇vi̇ Yeni̇ Si̇stem Alınır Mı?

neden kral :D sistemin linki direk aktifmiş hemen aldım 1 tane satabilir miyim acaba ilk defa bir ürünü direk alabildim :D
  6. M

PC Fiyatları Ne olur?

birşeyi alacaksan zaman çok geçmeden al at kenara
  7. M

VOK SİSTEM ÇIKTI R5 5600-3060Tİ 14499tl

bendeki sorun kulaklığa yansıyor ve oyun performansından memnun değilim bilgisayarın
  8. M

VOK SİSTEM ÇIKTI R5 5600-3060Tİ 14499tl

aynı şekil r5 5600 gigabyte 3 fanlı 3060 ti modelini bir kaç ay önce 14.000 tl den vok friday 2 adı altına almıştım sistemden hiç memnun değilim ve ekrankartında coil whine çıktı değişim de yapmadılar alacaklar göz önünde bulundursun şahsen ayıklı malları sattıklarını düşünüyorum ama fiyat...
  9. M

Gencer Gaming | HAQQUS-GEN 9 | Hazır Sistem

11 günde neyi hazırlıyorlarmış böyle mübarek paraları alıp faizemi attılar yoksa :D
  10. M

İhtiyacı olmayıpta f/p sistemleri kar yapma amaçlı alanlar

nekadar boş bir yorum yapmışsın yazık :)
  11. M

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

nekadar ergen düşünceleriniz var gülüyorum sadece :D biri konuyu niye hoplattınız diyor sanane kardeşim yorum yapmak zorundamısın insanlar fikiralışverişi yapıyor biri al satçılar çakal diyo sanane kardeşim hayatında hiçmi ticaret yapmadın hiçmi bir şey al sat yapmadın tek işleri bilgisayardan...
  12. M

şuanda 15 k ya 3060 lı sistemler var diye biliyorum varmı 3060 ti li sistem?
  13. M

bu fiyata başka ne sistem var?
  14. M

Vok Fri̇day 2 Ekran Kartı Ve İşlemci̇ Oyun Hedi̇yesi̇

sonradan anladım ya mail adresini adam zaten yazmış pardon :D mail attım bakalım vericeklermi
  15. M

Vok Fri̇day 2 Ekran Kartı Ve İşlemci̇ Oyun Hedi̇yesi̇

nereye mail atıyoruz 26.11.2022 de sipariş vermişim verirler mi banada
Top Bottom