Arama sonuçları: *

1. mustafak0

Da3 kasa yamuk ve kırık geldi

Bu adamlar bu kutularla tam olarak @Abdullah abinin videosundaki şeyleri yapıyorlar galiba yazık gerçekten ups bile böyleyse
  2. mustafak0

Abdullah Abi Zamanı Gelmedi mi ?

daha 1 hafta oldu la
  3. mustafak0

Da 3 kargoda kaç gün kaldı?

kargoya verildikten 1 iş günü sonra aldım.
  4. mustafak0

DA-3 aldım elime ulaştı ne tür güncellemeler yapmam lazım @crazyreing

CrystalDiskMark ile ssd'nizin okuma yazma hızlarının doğru olduğuna bakın. Memtest ile ramlerinizi kontrol edin.
  5. mustafak0

DA-3 aldım elime ulaştı ne tür güncellemeler yapmam lazım @crazyreing

Ben kısa anlatayım sistem senin mi değil mi kontrol et faturaya bak.Parçaları kontrol et. Ekran kartını montajla ve bios güncelle ardından windows yüklü değilse windows yükle.B450 CHIPSET DRIVER ve Ekran kartı driverını yükleyin ardından furmark prime95 testlerini yapın
  6. mustafak0

elraenn jugularis alıcam sizce?

Böyle bir kazık yokk
  7. mustafak0

Sahibinden Kazık İlan

Kafa zehir.
  8. mustafak0

Da3 driverler hakkında

ryzen master'ı ne için indirsin ?
  9. mustafak0

Da3 driverler hakkında

ilk olarak bios ardından ne olur ne olmaz diye windows 10 usb'si hazırda tutun. Biosu güncelledikten sonra ramlern frekansını ayarlayın. Ekran kartı,b450 chipset driverını yükleyin
  10. mustafak0

da-3 sistem elinde olup kullanan var mı ?

yok. Ha ilk başta ekran kartının takılacağı yerdeki plastik parçayı sökmemiştim heyecandan o kadar başka bir sorun yaşamadım.
  11. mustafak0

da-3 sistem elinde olup kullanan var mı ?

Vallahi bende bir sorun çıkmadı ilk başta TV'ye bağlayamadım ekran gelmedi ardından gidip dönüştürücü aldım sıkıntısız kullanıyorum şuan başka sorun varsa sorabilirsin. 1600289875 madem 25 konu bile açılmadı say bakalım hepsini
  12. mustafak0

da3 sistemim bugün de kargoya verilmedi

Kargoya verilince kargo takip diyin. Orda tahmini teslimat tarihi yazar genelde o tarihte geliyor. Yani benim ups kargolarımda o tarihi geçen olmadı hiç.
  13. mustafak0

da3 sistemim bugün de kargoya verilmedi

Erolun dediği gibi müşteri hizmetlerini ara ben bir şey satın alınca öyle yapıyorum daha hızlı kargolanıyor.
  14. mustafak0

Da-3 hakkında düşüncem

K Keşke bende de unutsalardı :(
  15. mustafak0

DA-3 Sistemimin kasası kırık gelmiş?

Haklısın kanka aslında en iyisi mağazaya gidip almak. Ben mağazadan teslim almak için itopyayı aradım alınmıyor dediler. Forumdan bir kaç kişi almış diye gördüm. Saçma sapan iş yapıyorlar İtopyadan online olarak ilk ve tek alış verişim bu.
  16. mustafak0

tam okumamışım ama yine de haklıyım.
  17. mustafak0

ya kardeşim benim sen gerçekten kasanın onlara kırık geldiği için mi beklettiklerini sanıyorsun ya bu kadar saf olmayın allah aşkına adamlar bir anda yüzlerce sipariş aldı ve buna yetişecek ekipleri yok bu yüzden bahane olarak kasa kırık gelmiş diyorlar. Sence bu adamlara tek tek mi geliyor...
Top Bottom