Arama sonuçları: *

1. orhaneneskaratas

🚨Modart 7500F & RTX 4060Tİ 25999TL🚨

donanım arşivi 1-2 tık daha iyisini cıkaracaktır bence.
  2. orhaneneskaratas

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

arayıp alanlardanım. montajsız şekilde gelecekmiş. termal macun işi nasıl olacak? temin etmeli miyim şimdiden? sorulduysa kusura bakmayın.
  3. orhaneneskaratas

Modart RTX 4070 SİSTEM 29999TL

28e 13.nesil işlemciyle zor sattım. tekrar o fiyatlarda cıkması lazım ki alalım. 1703619103 indirim gerçekten yok. video yapılmış ve video sayesinde 200 stok sattırıldı bu sistem. satış başarısı.
  4. orhaneneskaratas

🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

pcden ben alamadıysam büyük ihtimalle tüm alanlar mobilden almıştır
  5. orhaneneskaratas

Abdullah Abiden AL-SATÇILARA Müdehale

niyet okunması gerektiğini, çözümün basit olmadığını söylüyorum ben. çıkan sistemlerde kendi sistemimdekinden iyi ürün gördüğümde o sistemi almaya çalışmaya devam edeceğim, kendi sistemimi geliştirip değiştireceğim bu benim hobim, elimde fazlalık kalanı ne yapacağım? çürümeye bırakmayacağıma...
  6. orhaneneskaratas

çözümü zor, çok saçma. kar amacında olmadan bile yılda 5-6 sistem değiştiriyorum. parçaları geliştiriyorum, sen sistem çıkarıyorsun yakalayabilirsem yakalıyorum sonra kendiminkini satıyorum falan böyle kendi kendime eğleniyorum. genellikle de satarken kar ediliyor çünkü sistemleri aldığımız...
  7. orhaneneskaratas

evet daha gelmeden ilan koyulması kazanc saglamak icin aldığını gösteriyor ama isteyen onu da yapar ki kampanyalı uygun fiyatlı ürün. parası olan neden kacırmak istesin. aldıktan sonrası da kendi tercihine kalmış.
  8. orhaneneskaratas

cok garip bir çözüm. adam aldı, kullanmak istemedi vazgecti, baktı piyasasına 5 lira. yazdı 5 lira. sonra adamın karşısına gelip bu işin ticaretini yapıyorsun ver bana bilmem kaç bin lira vergi cart curt hangi hakla diyorsun. ben de cıkan sistemleri sık sık alıp kendi sistemimi yeniliyorum...
  9. orhaneneskaratas

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

sinerjiden aldım 1 tane. kasayı begenmedim ama olsun.
  10. orhaneneskaratas

aldım ben. DA sistemleri böyle maalesef aşırı hızlı tükeniyor
  11. orhaneneskaratas

ben de öyle yapacağım bu sistem tam kullanıcıya yönelik olmuş. bu fiyata bu performans kacmaz.
Top Bottom