Arama sonuçları: *

1. overkill

Çözüldü✓ Bilgisayar konusuna hakim arkadaşlar yardım edebilir mi?

Wifi sürücüsü kurulu değil, https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/02BT/DRV_WiFi_MediaTek_All_SZ-TSD_W11_64_V330713_20221214R.zip?model=TUF%20GAMING%20B650M-PLUS%20WIFI buradaki driver dosyasını indirip kurmanız gerekir.
  2. overkill

Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar sorunlu

Monitör olmadan bilgisayar test edilmez, ilk çalıştırmada bir kaç kere reset atması (ram frekanslarını algılaması, yeni cpu takılmış olması gibi) olabilir. Sonrasında bios'a git diye bir ekran gelir ve biosa girip f10 ile ayarları kaydettikten sonra bilgisayar açılmalıdır. Ancak ilk yapmanız...
  3. overkill

Pc hocasi goat v2 alınır mı?

Ben de aldım, alan herkese hayırlı olsun.
  4. overkill

🔥Vatan Sistem Ryzen 7500f Rtx 4060ti🔥23999TL

Bence tek slot olması avantaj, tek 16 ile idare edilir, fırsat bulununca da kolayca 16 daha eklenebilir.
  5. overkill

GencerGaming sitesinden sistem alınır mı?

Yorumlara katılıyorum, hem kargo geç geliyor, hem müşteri hizmetleri kötü, hem de farklı parça göndermek onlar için sıradan bir durum ve bundan rahatsız da değiller. Ama çok iyi fiyata bir sistem çıkar, tüm bunları fiyatından dolayı göze alırım diyebilirseniz, alışveriş yapabilir pekala.
  6. overkill

GENÇER GAMING SİSTEMİ TESLİM ALAN VAR MI

Benim bilgisayarım da geçen cuma teslim edildi, ben de 20.01'de alanlardanım. Daha test etmedim ama montajda vs. bir sorun görünmüyor. Firma bu süreci çok kötü yönetti, bazı şeyler en baştan açıklanmış olsa (sistem hatası oldu, fazla stok satıldı ve bu nedenle 3 ve 4. saatlerde stok açmadık...
  7. overkill

Gençer gaming satılmadığı düşünülen 200 stok

Kardeşim yanlış anlama da sen de firmayı gömmüşsün ama bir yandan da stok açılsın da alayım diye konu açmışsın.
  8. overkill

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Ha evet 9. iş günü olunca her şey çok normal gelmeye başladı (pardon 9. iş günü değil, 9. iş günü! ). İlgilendiğinizi söylüyorsunuz ancak bir sürü arkadaşımız sorular soruyor ve neden beklediğimizi, ne kadar bekleyeceğimizi öğrenemiyoruz. Ayrıca telefonla ulaşmaya çalışan arkadaşlarımızın...
  9. overkill

Bir sürü insan soru soruyor onlarla ilgilensene kardeşim, müşteri memnuniyeti umurunda numarası yapacağına. Nerede bu insanların siparişleri, ne zaman gönderiyorsunuz? Bugün 12. gün.
  10. overkill

Sipariş veren insanlar 11 gündür kargolarının yola çıkmasını bekliyor ve diğer konuda da görüldüğü kadarıyla süreci çok ciddi bir şekilde yanlış yönetiyorsunuz. Öncelikle telefonla arayanlar kargolarının gönderildiğini söylüyorlar, işin ciddiyetsizliğinin net bir kanıtı, bu işte bir düzen bir...
  11. overkill

Ramlerin yerini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genellikle işe yarar.
  12. overkill

DONANIM ARŞİVİ FP SİSTEM ALABİLEN/YETİŞEBİLEN VAR MI?

Ben 20.01'de aldım, ancak 20.00'da sayfayı yenilediğimde stok yok hatası veriyordu, üst üste sepete ekle yapa yapa (hep stok yok hatası veriyordu) sepete ekleyebildim. Çok da hızlı olmayacak şekilde kart bilgilerimi girdim ve siparişi verdim. Bugüne kadar bu tarz çıkmış sistemlerde (hangi...
  13. overkill

HaQQuS - 8K RTX Sistem Satın Alma Sonrası Yaşananlar

Ekran kartlarını paketinden çıkararak test ediyor ve kargoda zarar görmemesi için de kasadan söküp tekrar kutusuna koyuyorlar. Arkada plastiği çıkık olan port da hdmi ve tabii ki test ederken oradaki plastiğinin çıkarılması gerekiyor. Diğer konular için bir şey diyemem ancak sizin durum gayet...
  14. overkill

Çözüldü✓ almanyadan arkadaşımdan işlemci alıcam

Youtube Kanallarının Toplama PC Tavsiyeleri :unsure:
  15. overkill

MODART YENİ SİSTEM !!!

Stok yok uyarısına aldanmayın bence tekrar deneyin. Daha önceki satışlarda da öyle oluyordu, tekrar tekrar deneyince ekliyordu.
  16. overkill

PCH 25.08.2022 Sistemi Konusu Hakkında Açıklama

Bugüne kadar gördüğüm tüm bu tarz düşük stoklu satışlarda aynı sorunlar yaşadı. Burada yukarıdaki arkadaşımızın anlattığı (link erken açıldı) problem yaşanmadığı halde yine satıcılar benzer şeylerle (çalışanlar alıyor, aslında duyurdukları kadar stok satmadılar gibi) itham edildiler. Ben dün...
  17. overkill

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

Arkadaşlar psu'daki -stok mevzusu sistemdeki yoğunluktan dolayı oldu bence, Çünkü ben de 20.10'da linke girdim ve stok hatası almama rağmen tekrar tekrar deneyerek satın alabildim. Daha önce İtopya'da da aynı sorunlar yaşanıyordu, bir tıklayınca stok bitti hatası verirken sayfayı yenileyince...
  18. overkill

PC HOCASI SİSTEMİ 20:24 SAATİNDE SİPARİŞ ETMİŞİM

Ben de 20.17'de aldım. Normal saatinde kontrol ettim ve video açıklamasındaki linke tıkladım. Sepete atmak 1-2 dakika sürdü (psu stok yok hatası), adres seçim ekranına gelmem de bir kaç dakika aldı (yine sürekli - stok hatası verdi), en nihayetinde adres seçiminde de 2-3 kere sepete geri attı...
  19. overkill

DA-GT2 Sistemleri Hakkında

Genelde herkes sorunlardan bahsetmiş ancak ben de sipariş sürecinin sorunsuz olduğunu anlatmak istedim. Hem Intel hem de AMD sistem satın alabildim. Tüm parçalar da doğru geldi, kargo süresi 4-5 gündü, iki sistem de bana aynı anda ulaştı (siparişler arasında neredeyse 1 gün vardı). Enteresan...
Top Bottom