Arama sonuçları: *

1. P

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Çıkaramayacağını nereden biliyorsun peki, bir ihtimal çıkartabilir. 1611230589 Bu arada bunu tartışmanın yeri burası değil, konuyu kirletmeyin demişti.
  2. P

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Yapmayın şunu cidden, adam sanki babasının hayrına sistem yapıyor da böyle sitem ediyorsunuz. Adam kendisi de para kazanıyor bu işten yapabilse neden yapamasın birazcık anlayış gösterin. RX5500 XT ekran kartı stoğunu bile 2 günde bitirdiler, fırsatçılar 2 katına satmaya çalıştı, çıkartmaya...
  3. P

QP ATREUS sistem alınır mı?

Yok sistem mantıklı çok değil ayrı ayrı toplayınca. Hemen hemen aynı fiyat çıkıyor.
  4. P

Nasıl yüksek çıkıyor temel olarak akakçeyi baz alacaksınız. Yani DA sistemlerinde satıcı fark etmeksizin büyük fark oluşuyor. Akakçe en ucuz fiyatları baz alın.
  5. P

Bir Abdullah Hacıgül atasözü vardır. "Ürünleri ayrı ayrı yazıp toplayın abii".
  6. P

Donanim arsivi yeni sistemi ne kadar bütcede olacak (tahmini)

Story'yi sadece ben mi göremedim birisi atabilir mi?
  7. P

Donanim arsivi yeni sistemi ne kadar bütcede olacak (tahmini)

Atabilir misin çünkü şu an story göremiyorum da
  8. P

DA-V5 i beklemelimiyim

Stok bitti diyenler var.
  9. P

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

Aga sende DA-4 var galiba bir tane daha mı alacaksın?
  10. P

Olur da senin DA-4 yok muydu?
  11. P

Mesajları DA-SİSTEM 4 'den okuyan bne.
  12. P

İtopya DA-SİSTEM 4 İçin Sözünü Tuttu mu?

Arkadaşlar sistemi satın alma sayfasında kocaman "7 İŞ GÜNÜ SONUNDA KARGOYA VERİLECEKTİR YAZIYOR" ben bu sözlerini tuttuklarını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? 7 İş günü geçmiş DA-SİSTEM 4'Ü kargoya verilmemiş olan var mı? DA-SİSTEM 4 için konuşuyorum sadece.
  13. P

Da-4 ekran karti kutusu geldi bazi vidalar eksik mi bakarmisiniz ?

Bu arada şaka yapmıyorum dün kargolanmadı mı yada bir önceki gün, ben ankaradayım aynı gün kargolandı daha gelmedi.
Top Bottom