Arama sonuçları: *

1. raFixed

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

ben de detay var mı diye damladım hemen buraya :D
  2. raFixed

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

cidden sistem konusunda kafa patlattığına eminim çoğu zaman ve bu adamın üzülmesi dertlenmesi bizim için bi şeyler yapıyorken canının sıkılması hiç hoş değil Abdullah abide biraz şu da var olumluyu görüyor önemsiyor dikkate alıyor orasını bilemem ama olumsuzu kesinlikle kafasına çok takıyor bu...
  3. raFixed

HAZIR SİSTEMLER HAKKINDA ÖNEMLİ GELİŞME!

abi şöyle söyleyeyim biz sana hep destek oluruz fakat sen bizi o kadar alıştırdın ki inanılmaz indirimlere insanlar haliyle beğenmiyorlar haklılar haksızlar tartışılır ama en azından ufak bir özelleştirme seçeneği beklerdim açıkçası sistem için onun haricinde emeğine saygımız sonsuz ve şunu bil...
  4. raFixed

Donanım Arşivi Sistem Ödeme Yöntemi

teşekkürler yardımcı olduğunuz için deneyeceğim
  5. raFixed

peki önden bir kısımını peşin ödeyip sonra taksitlendirme gibi bir şansım olabilir mi
  6. raFixed

Arkadaşlar malumunuz ekonomi berbat. Yarın çıkacak donanım arşivi sistemini karta taksitle alacağım atıyorum 18 bin lira olsun 6 taksit yaptıracağım. 3bin mi kullanılabilir limitimin olması gerekiyor 18 bin mi aydınlatırsanız sevinirim. İyi akşamlar.
  7. raFixed

PC Hocası 12.06.22 sistem hakkında

donanım arşivi iyidir bekleyeceğim ben
  8. raFixed

PC Hocası Yeni Sistem Yakında Çıkabilir.

hakkını yemeyelim dünkü sistem uygundu ama geliştirilebilirliği yoktu bence sinerji yerine itopyayla çalışsa çok daha iyi olabilir
  9. raFixed

PC Hocası Yeni Sistem Yakında Çıkabilir.

ilk sistem baya kötü değil miydi beğenen var mı
  10. raFixed

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem !

arkadaşlar adamın görevi mi bu olay da sipariş verir gibi konuşuyorsunuz zaten fırsatçılar kapmasın diye paylaşmadan önce bildiriyor adam iki gün bekleyin hiç hoş değil Abdullah abi bizi düşünmese bu kadar saçma eleştirinin ardından sistem çıkarmaz zaten 1654952660 bu arada 3060 seviyesinde...
  11. raFixed

abi üyelere özel de bir miktar ayırsan ayrıca ankara mağazasına da olsun lütfen üyelere özel sistem iç anadoluda yaşayan kardeşlerin için 1654868432 bir dönem ani çakılış oldu ya ondan bahsediyor arkadaşımız anladığım kadarıyla
  12. raFixed

aga 7binlik sistem de çoğu kişiye hitap etmez öyle düşün ama
  13. raFixed

Pc Hocasi Vs Donanim Arşi̇vi̇ !!?!

hocam alacağınız sistem bütçenize göre de şekillenir tabi atıyorum 12k bütçeniz var pc hocası giriş seviye yapar 10k ya donanım arşivi de orta seviye 15k ya yapar o zaman pc hocasınınkini alırsınız donanım arşivinde indirim oranı daha yüksek olur ama ikisi de üzmez
  14. raFixed

7 bine ekran kartı koydum gülüşü bu yani rtx3060 ya da 6600xt li
  15. raFixed

MODART YENİ SİSTEM BUGÜN GELİYOR

sistemleri ciddi manada uygun oluyor mu ilk kez duydum adını
  16. raFixed

Ana Konu DA-FORUM Sistem Çıktı 🔥

hocam şu saatte niye hortlatıyorsunuz yeni sistem çıktı sandım elim ayağım dolaştı 🥲
Top Bottom