Arama sonuçları: *

1. radasamara

Teknobiyotik'den Abdullah Abiye Lafları!!

Teknobiyotik bizi kıskaniyeahhh 1621886759 AB mevzu var senin savaşçı kuşu sal.
  2. radasamara

Yeni gelecek DA sistemleri çok iyi indirimle mi gelir?

Ben senelerdir 40 liralık klavye ile oyun oynuyorum sen ne diyon o.O2
  3. radasamara

1k maus klavye parası yani bi düşündümde😁
  4. radasamara

Keşke herkes böyle sebeplerden dolayı üzülse. İnsanların çok daha kötü dertleri oluyor hocam takmayın kafanıza sistem mevzularını.
  5. radasamara

Ben şimdiye kadar @Abdullah Hacıgül abinin kazık fiyatlı sistem topladığını görmedim. Topladığı sistemlerin fiyatı piyasaya oranla ucuzdu hep. 1621343540 Abi tam aynısını yazıyordum ya😍
  6. radasamara

DA Yeni Sistem Hakkında

Zaten video yayınlandığında sistemi göreceğiz tahmin etmeye ne gerek var.
  7. radasamara

DA Yeni Sistem Hakkında

Biz nasıl bilelim? Bekle gör.
  8. radasamara

Gelmiş Geçmiş En İyi Sistemi Toplayıp, Tavsiye Eden Kanal

İnternete yazsaydın Sagopa Kajmer çıkardı karşına.
  9. radasamara

Moderatörlerimiz mahlası Kaf-Kef olan kişiyi çok seviyor. Bende çok seviyorum.
  10. radasamara

Bunu sormadın kabul ediyorum. 1620682989 Onu bende bilmiyom.
  11. radasamara

Dediğim gibi dostum, sen derslerine iyi çalışırsan ilerde kaliteli çevren olacak. Mesela boğaziçi üniversitesinde arkadaş edinmek var birde doğu illerinde üniversite okuyup arkadaş edinmek var bunlar çok farklı şeyler.
  12. radasamara

O tür şeylerden asla utanma bırak isteyen istediğini konuşsun, senin hakkında dediklerini yapmaya cesaretleri olmadığı için konuşurlar boş boş.
  13. radasamara

Beni lütfen o iğrenç muhabbetler edenlerden sanma, ilişkilerimde çok seviyeli birisiyimdir. İstanbul beyfendisi diyebiliriz.
  14. radasamara

Sen bide bana sor, 17 yaşımdayım ama hiç sevgili olma taraftarı olmadım. Bazen kızlarla çok yakınlaştığım oldu ama arayı açan tarafta hep bendim. Sonuç olarak kızları bıraktım LoL oynadım şuan çok pişmanım keşke kızlarla düzenli bir ilişki kursaydım, LoL kızlardan daha beter.
  15. radasamara

Yaşına göre belli şeyleri görmüş ve belli şeylerin bilincindesin. Bu durum geleceğin için çok iyi. O tipler nargile kafelerde 5 lirayla sürünürken senin güzel arkadaşların kaliteli çevren olucak. Sadece derslerine çalış ve hayal kur.
  16. radasamara

Bizim yaşıtlarımızda keriz, adam izleyicisinin anasına sövüyor izleyicisi ne güzel sövdün diye pohpohluyor. Bizde anneler kutsaldır bu ergen zihniyet her cümlenin sonunda birbirinin anasına sövüyor.
  17. radasamara

Şimdi adamın videolarına like atmayanlar seneler sonra "ah bee ne izlerdik" diye ortalıkta gezinecekler. Ama üzüldüğüm şey frekanstv ve donanimarsivi olmasa şuan youtube TR'de adam akıllı bu tür video çeken kanal yok. Diğer kanallar izoly reklamı yapma peşinde.
  18. radasamara

Ama bak görürsün birkaç ay içinde veya seneye bir anda patlıycak kanalı tonlarca abone gelcek. Tam kapanma geldi üstad 20 liraya işlemci alamıyor😁
Top Bottom