Arama sonuçları: *

1. saorishirosaki

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Herkes senin gibi yan yatıp totosunu büyütmüyor dostum kirasını kendisi ödeyen insanlar napsın hadi yürü şimdi
  2. saorishirosaki

İnsanların bir kısmı 5070 12 bekliyordu ve böyle bir sistem yapsa tadından yenmezdi kullandığı kart gainward saçma sapan bir markanın kartı gigabyte kullanılsa tadından yenmezdi onun dışında sistem çok iyi değil kötüde değil sponsor bulamamış anlaşılan 30 bine verilicek sistemi 35 bine vermiş...
  3. saorishirosaki

:D gayet dürüst bir şekilde açıkladım zaten bu dediklerimide tek ben yapmıyorum benim için pek iyi bir sistem değil sizler için bilemem
  4. saorishirosaki

tabikide kazandırırdı türkiye cumhuriyetinde o kadar koyun varken benim için satmak pek zor olmazdı ama bu sistem hem uygun değil kullanmak isteyene hem de o anlamda iyi değil daha iyi fiyatta olsaydı demezdim hiçbirşey
  5. saorishirosaki

Ben kendim için konuştum, 5070 12 olarak gelseydi alıp sarı sitede pahalıya satıcaktım beklemedeydim kötü oldu
  6. saorishirosaki

Pahalı sistem, ağzıma geleni sayarım babamın oğlu değil sonuçta hakedene hakettiği gibi konuşulur ki burası bir forum aynı düşüncelerde değilizdir olabilir
  7. saorishirosaki

Hiçbir şekilde alınmaz ben 5070 12 bekliyordum bu sefer sponsor filan bulamamış anlaşılan
  8. saorishirosaki

pc hocası kraldır iyi adamdır ama önceki yaptığı 4070 supere nazarla iğrenç bir iş çıkarmış 5070 12 gb sistem yapsaydı ucuz bir şekilde şuan bir veya iki tane alabilirdim en azından insanlara para filan kazandırırdı
  9. saorishirosaki

Elimde 3080 ti var zaten bu karta dönmem urustan inip fiata binmem olur malesef
  10. saorishirosaki

5070 ti gibi sistem yapsa şuan direk nakitle alıyordum parayıda kendi sistemimi satarak çıkartırdım
  11. saorishirosaki

amd kart kullanmaz umarım kullanırsa direk ignorelarım enayilere satılan bir sistem haline gelir 3060 sistemimi nasıl 30 bine birisine geçirdiğim gibi hahahahahhaha
Geri