Arama sonuçları: *

1. S

Sizce şuana kadar yapılmış en f/p sistem hangisiydi ?

Alamadığıma en çok üzüldüğüm sistem buydu
  2. S

MODART YENİ SİSTEM! 13600KF - 4060Tİ

Dostum ne demek zararı yok, soğutucu konulmak zorundaysa koyup sat diyorum. Hazır sistem adı ama hazır değil. Neyini anlamadın da bana böyle bir cevap verdin.
  3. S

MODART YENİ SİSTEM! 13600KF - 4060Tİ

Yani ben gerçekten acayip sinir oluyorum böyle şeylere. Bu sistemi hazır sistem olarak satıyorsan kullanılabilir halde satacaksın arkadaşım. 100 derecede çalışan sistemi tanıtırken utanır insan.
  4. S

💥💥 22.999 TL i3 13100F - RTX4060Ti 8GB MODART-X13 💥💥

13100f+4060ti tercihi çok absürt olmuş. 1080p de darboğaz yersin 2k da performans yetersiz gelecek. Nerden baksan mantıksız hareket. 12400f veya ryzen 5600 kullansaydı keşke.
  5. S

Hazir sistem aldim, ramlari degistirmelimiyim ?

Performansa etkisi çok büyük değil. Tabi ki yüksek frekans her zaman daha iyidir ancak karalar bağlayacak bir durum değil. Sisteminiz çok güçlü, güle güle kullanın. Şimdilik bence herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok.
  6. S

🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

Link aktif olduğu saniyede ------> Bad Gateways 5 dakika Refresh sonrası Sepete Ekle ------> Sepete gir ------> Adres Seç (Sepetinizdeki ürün Stoğu güncellendi Sepet Boş) 10 dakika Refresh sonrası Sepete Ekle ------> Sepete gir (Sepetinizdeki ürün Stoğu güncellendi Sepet Boş) 20 dakika Refresh...
  7. S

Valla helal olsun hocam, artık saniye değil saliselerle sepete ekliyorum yok yani alamıyorum hiçbir sistemi
  8. S

Sepete 5 kere attım ödemeye gidene kadar 4 aşama var illa birinde patlıyor her sistem aynı olay
  9. S

Gitmez elinde kalır alma sakın
  10. S

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

Valla sipariş iptal edilmesi çok normal, adamlar bugüne kadar ödemeyi almamışlar. Ancak @Abdullah Hacıgül'ü devreye sokarsan belki çözülür ama o da uğraşır mı bilemem. Sen bugüne kadar ödeme işini öyle veya böyle halletmeliydin.
  11. S

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

Sistemi aldığın gün açtığın konuda seni uyarmıştım, ödeme almadan kargolanmasını beklemen hata. Kalan ücreti eft yap dedim ben sana.
  12. S

GENÇLEEERR ALIRIM Bİ H.O !!

Güle güle kullan çok iyi fiyata aldın. Bize nasip olmadı.
  13. S

Da g9 siparis ettim sadece 60tl aldi

Siparişlere düştüyse ödeme almadan sistem göndermezler. Bu sefer alabilecekken alamaz.
  14. S

Da g9 siparis ettim sadece 60tl aldi

Siparişlere düştüyse sipariş koduyla eft yap kalanı
  15. S

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

Valla çok az bu kadar sinir yapmışımdır hayatımda. Aynı şekilde ödeme yapılıyor olarak 1 saat bekledim. O sırada yan sekmelerde ürünü sepete de attırmadı daha fazla ekleyemezsin diye. Havale yaptım ücreti artık dil dökcez ama onaylı bir sipariş yok :(
  16. S

PCHocası-Goat (13400F/RTX3070) Testleri Normal Mi?

Bende bir önceki Vatan'ın 3070 sistemi vardı, içinde Gigabyte'ın Eagle serisi en dandik modeli Rtx 3070 vardı o bile 72 dereceyi geçmiyordu, fan %60 seviyelerinde. Sıfır kart 80 derece çalışıp %90 fan açıyorsa bu normal değil. Ben olsam servise gönderirim. Kabul edilir olduğunu düşünmüyorum.
  17. S

Nasıl normal ya? Sıfır Rtx 3070 kart 80 dereceyi görecek birde %90 fan açacak ve bunu normal mi karşılayacağız?
  18. S

Ekran kartının değerleri kesinlikle normal değil. Sıfır kart 80 dereceye dayanmış %90 fan açmış.
  19. S

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Son 2-3 sene içinde donanım arşivi imzalı en kötü f/p hazır sistem budur sanırım.
Top Bottom