Arama sonuçları: *

1. somoncum

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Ee zaten Rx 8000 de sanırım high end de fazla odaklanmayacak, low ve mid odaklanacak söylentileri var.
  2. somoncum

RTX 4060 ti için 8GB vram ne bileyim 16GB daha tatlı aç açabileceğin kadar doku dlss 3.5 da var
  3. somoncum

Valla Colorful iGame Ultra RTX 4060 ti 16GB sistemi 23k ya gördükten sonra 8gb modeller max 19k olmalı!
  4. somoncum

RX 7700XT veya RX 7800XT hazır sistemler çıkınca NVIDIA hazır sistem fiyatlarında daha çok indirim görebiliriz.
  5. somoncum

23k ya incehesap da rtx 4060 ti 16gb + r5 5600 sistem görmüştüm. Şuan stok kalmadı!
  6. somoncum

🔥 PC Hocası F/P Sistem Çıktı! (RX6700XT)

Ya ustam tamam hadi gamers arena öyle satmış jelatinlerini ben söktüm bütün gpu üzerinde ki jelatinler aynı sıfır kart da olduğu gibi idi nasıl 2. El olabilir?
  7. somoncum

Tamam knk sinerji de pbt diye abs keycaps corsair k70 tkl gönderiyor, itopya da arkadaşımın arızalı apex prosunu garanti kapsamında olup tamir edilemediğinden para iadesi yapabiliriz veya teşhir ürünü göndermesini ne demeli?
  8. somoncum

Her firmanın var itopyanın arkadaşım yaşadı, gencergaming, sinerji de hatta kendim yaşadım bunlar tek bir firmaya özel değil!
  9. somoncum

Alakası yok bizim bir üst sokak da mağazası güvenilir yer hadi madem gamers arena da bu problem çıktı yeni yd rx 7000 serisi alanlar neden reddit de çok şikayetçi gpular dan? İlk çıktığında referans modellerini dikey konumlandırma da kullanınca die çatlıyordu heatsink temas etmemesinden dolayı...
  10. somoncum

Sıfır gamers arena dan aldım sonra bu ısıyı görünce sat gitsin dedim bu benim elimde kalacak diye zaten sattıktan 3 ay sonra kartı alan kişi de bozulmuş. 😒 Yani alan kişiye servis yenisini vermiştir diye düşünüyorum garantisi baya vardı içi açılmamıştı.
  11. somoncum

Phanteks P500A vardı bir de hava akışı sorunsuz kasa idi :(
  12. somoncum

Valla bende rx 6600 pulse vardı tdp değeri az olmasına rağmen 85 derece edge temp gördüm warzone da, kartı bir uv şeklinde denedim bir de stok arada 5 derece fark vardı yine de fayda etmemişti.
  13. somoncum

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

2 tane güç giriş görüyorum 8+2 nin birini yukarı doğru katlanmış ve cırtlanmış. GPU: MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB
  14. somoncum

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat: 12999₺ Intel Arc A750 LE Intel 12100F Asus Prime H610M-K Adata XPG Gammix D30 8x2 16GB 3200MHz Cl16 Kingston NV2 500GB Asus TUF GT301 ARGB FSP HYPER 80+ PRO H3-650
Geri