Arama sonuçları: *

1. thepublicman

BUGÜN NE OLDU BÖYLE?

Evet fena taktik değilmiş
  2. thepublicman

BUGÜN NE OLDU BÖYLE?

Bence pekte böyle bir taktikleri yoktu :kekw: eğer yaptılarsa şaşırırım
  3. thepublicman

BUGÜN NE OLDU BÖYLE?

Emeğine sağlık ama firma stoğu bitmiş soğutucuyla neden satmaya çalıştı anlamadım. Benim gibi uyarıyı anlamayıp alamayan çok oldu sağlık olsun İtopyanın bu tür konularda daha disiplinli çalışmasını beklerim.
  4. thepublicman

Çözüldü✓ Pc Hocası 7500x3D & RX 9060 xt 16 gb sistemi Nasıldır?

Sıcak fırsatlarda bildirim açın konusu açıldığında görürsünüz fiyatı henüz belli değil bu arada
  5. thepublicman

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

smokin segmentinde olmadığını düşünüyorum hatta giriş segment o kadar bileşen var ki ederinde bile olabilir
  6. thepublicman

Sistem goat a yakışır çıkarsa ve ihtiyacı olanlar alırsa
  7. thepublicman

Gelince bakarız. Umarım bu yıl DA imzalı sistemde gelir kasımda.
  8. thepublicman

Şu şekil bir anlaşma yapılmış olabilir. İyi analiz
  9. thepublicman

en son yaptığı buydu değil mi? Şimdi de 5070 9070 9070 XT üçlüsünden birini yapar gibi :)
  10. thepublicman

Modart Hazır Sistemlerini Almayın (Boykot Duyurusu)

2022 modart blue-red sonrası istediği sistemleri çıkartamadığını düşünüyorum bir de 6650xt li sistemleri fena değildi. Aslında çoğu yayıncı istedikleri kadar fp çıkaramıyor artık vatan ağır bastı en azından 2023-2024 yıllarında 2025 te henüz pek fazla alınır sistem göremedik aman kaçmaz denilen...
  11. thepublicman

36.999₺ RTX 5060 Ti 16GB ve DDR5'li Sistemi (ModArt PC)

TR piyasasında her dönemin dinamiği farklı bundan 2 yıl önce 6000 TL'ye IPS 2K monitör yokken bugün leblebi gibi fiyatlar düşüyor kur artmasına rağmen mevcut piyasaya baktığımda nakitin çok az olduğu insanların ve firmaların nakit konusunda zorluk yaşadığı bir dönemdeyiz. 3 yıl önce geçmiş bir...
  12. thepublicman

36.999₺ RTX 5060 Ti 16GB ve DDR5'li Sistemi (ModArt PC)

ben de iddia ediyorum çok değil 1 ay içinde bu sistemden daha iyisi gelecek
  13. thepublicman

EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

Abdullah en güzel tepkiyi ikinci el sistem tavsiyeleri ile veriyor firmalara sağlam boykot şart (siyasete girmeden kapsayıcı) ancak forum kuralları buna izin veriyor mu bilmiyorum
  14. thepublicman

Kesinlikle katılıyorum 10k ya 6650xt sistem satıyorlardı rx 6700 11k ya felan satılmıştı kimse vatandan sistem almıyordu 7xxx de veya 4xxx de hiç iyi fiyat görmedim ben vatan dışı abartısız söylüyorum
  15. thepublicman

Vatan 2 yıldır öyle fiyatlara satıyor ki bence yayıncıların geri kalmasının sebebi oldu vatan
  16. thepublicman

xt nitro model diye bir şey mi yazdım? Ek olarak iki hafta öncesine kadar vardı rahat rahat alınıyordu Pure olanı bir arkadaş 33 e mi ne aldı forumda mesela
  17. thepublicman

35 e sıfır 9070XT varken kim ne yapsın 4070ti super ekran kartını
Geri