Arama sonuçları: *

1. T

Flexy silver sistem kargo sorunu @incehesap

Ben senden de önce cuma günü saat 18:05 de falan video geldiği gibi sipariş verdim benimki de hala montaj aşamasında. 1-2 gün önce aradım müşteri hizmetlerini, telefondaki kadın haftaya elimde olacagini söyledi
  2. T

DA Flexy Silver hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

geçen gün aramıştım zaten kadın haftaya elinizde olur dedi. bidaha arasam mı
  3. T

DA Flexy Silver hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

ben 19unda verdim siparişi hala montaj aşamasında şakamı bu ya
  4. T

Flexy Silver Kasa Çalışmıyor

Bi sıkıntı çıktı mı çalıştı mi kasa
  5. T

Ben powera giden kablonun yerinden çıkmış olabileceğini düşünüyorum. Bu işlerde biraz tecrüben olsaydı belki göndermeden halledebilirdin belki
  6. T

Umarım sapasağlam eline geri ulaşır
  7. T

Sen İstanbul'da mi oturuyorsun
  8. T

Aradım sipariş daha kargoya verilmemis Haftaya elinizde olur diyor. Ben bu hafta elimde olur diye düşünmüştüm. bu üzdü biraz ☹️
  9. T

Anladım anladım teşekkürler. Birde arayıp durumu öğrenelim bakalım
  10. T

Sendeki yazılar bende gözükmüyor işte onu anlamadim. Bende bu şekilde görünüyor
  11. T

Hocam mümkünse SS atabilir misiniz bende gözükmüyor hiçbir yerde 1614242637 Detaylarda kargo takibi kısmında - yazıyor onun dışında ödeme bilgisi onaylandı vs Montaj aşamasında yazan kısım yok
  12. T

Valla hocam göremedim yazmıyor kargom nerede diye. Ödeme bilgisi falan var sadece siparişlerimde 1614242008 Takip numarasını müşteri hizmetlerini arayarak mi ogrenebiliyoruz sadece
  13. T

Sana zahmet Ben kargomu nereden takip edecegim acaba ne bi bildirim ne mail hicbisey gelmedi. Cuma gününden beri bekliyorum. İncehesapta da ödeme onaylandı yazıyor sadece 1614241658 Üstteki sana zahmeti yanlışlıkla yazdım
  14. T

benim ki daha kargoya verilmedi sizce iptal etmeli miyim bende sıkıntı yaşar mıyım acaba
  15. T

Haydaa bı kaç saat önce başka bir arkadaş daha açılmıyor diye konu açmıştı. Benimki daha gelmedi bende de böyle olmaz umarım
  16. T

Flexy silver sistem ne zaman elime ulaşır

Bakalım önce bı gelsinde ☺️
  17. T

İnşallah sabirsizlikla bekliyorum
  18. T

Soru başlıkta gördüğünüz gibi, geçen hafta cuma günü 18:00 da almıştım. Ürünün üzerinde kargo süresi yazmadığı için soruyorum, tahmini bu hafta elimde olur mu sizce
Top Bottom