Arama sonuçları: *

1. Y

Vok friday 3 ssd takviyesi

Sistemi siparis ettim fakat 500gb ssd yeterli olmayacaktir bu sisteme yapabileceginiz 1 2 tb ssd önerileri var midir veya 1 tb ssd 1 tb hd mi yapayim?
  2. Y

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

Yanlis fekti parayı dostum sistemsel hata yuzunden ben magdur oldum para hesapta duruyordu sadece kurulum ucretini aldilar benden
  3. Y

Abdullah abiye ulasmaya calisiyorum eminim gorse beni yardim edecek benim sucum yok @Abdullah Hacıgül
  4. Y

6 dan sonra kapaniyor iletisim hatti 1 2 saat bekleyecek vaktim inanin yoktu ulasamadim yapmayin lutfen herkes gibi zor bela siparisi sepete ekleyip siparis ettim olusan bug yüzünden benim hakkim yenmemeli 1700844693 Oyle bisey dusunmedim inanin kim dusunebilir 60 tl ye sistem alabilecegini...
  5. Y

Aradim 10 dakika bejledim maximum o kadar sure bulabildim onda da 50 kisilik sira vardı
  6. Y

Haftanin 6 gunh calisiyorum eve saat 6 dan sonra gidiyorum 6 da iletisim hatti kapaniyor sadece pazar gunu tatilim onda da iletisim hatti kapali oluyor
  7. Y

@itopya.com @Abdullah Hacıgül sesimi duyun lutfen 1700844242 Ulasamadim kanka cok ugrastim en sonunda dusundum yanlis para cektiklerini anlayinca telefon numarma uzerinden iletisime gecerler belki yanlis para cektiklerini anlarlar diye düşündüm parami hazirladim bekliyordum 1.30 saat boyunca...
  8. Y

Dostum bana bildirim geldi siparis odeme onaylandi diye siparişim olusturuldu sadece parayi yanlis cekti itopya olusturulmus siparisim var parayı sistemsel hatadan dolayi yanlis cektiler benim sucum yok vallahi billahi odemeye calistim sesimi duyuramadim
  9. Y

İptal edilen siparisimi parasini odeyip almak istiyoruem sadece param monitorum herşeyin hazir sistemsel bi hata yuzunden hakkim yanmamali emeklerim bosa gitmemeli
  10. Y

Beyler lutfen yardim edin be kötü niyetim yoktu o gun bile söyledim odemek istiyorum diye ulasmaya calistim kimsenin hakkında parasinda gozum yok harami helali bilen bi adamim sistemsel yogunluk yuzunden yanlis para cekildi @itopya.com
  11. Y

@Abdullah Hacıgül abim lütfen gor lutfen kotu niyetim yoktu lutfen
  12. Y

hatta o gun bile yazdim odemek istiyorum kimsenin hakki uzerimde kalmasin diye harami helali bilen bi adamim yardimci olun lutfen kotu niyetim yoktu 1700842830 Bro o gun bile yazdim ulasamadim dusundum yanlis odemeyi kendileri gorunce telefon numaram uzerinden ulasanibilirler diye yazdim yazdım...
  13. Y

Nasil yapacagimi bilmiyorum kanka yemin ederim bulamadim ya banka kartıyla aliyorum zaten 1700842557 Yemin ederim kotu niyetim yoktu nasil aciklayabilirim kendimi
  14. Y

Lenovo legion abdullah abinin gecen aksam paylastigi bugun elime ulasti sadece sistem kalmisti 1700842252 @Abdullah Hacıgül abi yardımın lazım lutfen yardim et
  15. Y

@itopya.com yardimci olur musunuz lütfen kotu bir niyetim yoktu yemin ederim 1700842030 Bro zaten tami tamina para biriktirdim monitor mouse klavye herseyi aldım sistemin parasini odemek icin mesaj yolladim 20k param var
  16. Y

Anlamiyorlar reis zaten moralim bozuk ustume geliyorlar vallahi oyle bisey dusunduysem allah almayi nasip etmesin yapmayin lutfen sadece parami odeyip almak istedim oyle bisey dusunsem sesimi çıkartmadan kimseye mesaj atmazdım 1700841715 @Abdullah Hacıgül abi yardim edersen sen edebilirsin...
  17. Y

Dostum sistemi siparis ettigim gun itopyaya mesaj yolladim niye anlamiyorsunuz parami biriktirdim sistemi 20 bin liraya almak zaten inanilmz indirimli bişey 60 liraya alacagimi dusunecek kadar cahil değilim sadece parami odemek istiyordum ulasmayi denedim itopyaya abdullah abiye mesaj yolladim
  18. Y

60 tl ye gonderirler diye beklemek isteseydim ulasmaya calismazdim sistemi siparis ettigim gun abdullah abiye ozelden mesaj yolladim itopyaya mesaj yolladim donus yapacagiz dediler yapmadilar
  19. Y

Mesaj attim donus olmadi abdullah abiye yazdim donus olmadi aradim ulasamadim parayi odemek istiyordum
  20. Y

Buradan da konu actim cumartesi gunu ulasamadim 1700840838 Sistem ucretini kendileri yanlış cektiler mesaj yazdim donmediler sistemi siparis ettim tek sorun onlarin yanlis para cekmeleri
Top Bottom