Arama sonuçları: *

1. yigitern

hazır sistem sipariş ettim çalışmıyor

monitöre giden kabloları doğru taktıgınıza emin olun ekran kartının güç girişini taktiginiza emin olun
  2. yigitern

15.899 TL F/P Hazır Sistem Sinerji CTV-V6 R5 5600 + RX 6700 XT

Rtx 3050 ayarlarında rx6600 6700xt 3070ti ayarlarında
  3. yigitern

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

10k bandında olsun ryzen olsun bizim olsun bir de itopyadan olsun :D hocam
  4. yigitern

Donanim Arşi̇v Si̇stem(güzel Bi̇rşey Olsun Yaz Geldi̇ Dolar Hafi̇f Düştü)

kendim toplamasına toplarım fakat illa bir yerden kısmam gerekir :) abdullah hocamız kısmadan çıkartıyor bütün sistemleri
  5. yigitern

Yetişemedik ki 🥲 Arkadaş bütçesini yeni denkleştirebildi şöyle tam 14-14.5kya r5 5600 rx 6600xt li bir şey yapsan şu kurda delirsek çıldırsak bizde 🥺
  6. yigitern

Yakın zamanda 12-13k seviyesinde ryzen bir sistem görsek keşke hocam sizden güzel
  7. yigitern

Donanım Arşivi'ne karşı yapılan sahte stok, sahte fiyat suçlamaları

arkadaşlar bu suçlamalar sürekli vardı x kişisi veya y kişisi bir şey fark etmiyor insanları buraya etiketliyip kapıştırmamızın bir anlamı yok boş bir konu olmuş.
  8. yigitern

Donanımarsivi yeni sistemi aldım fikirleriniz?

iptal edin hocam @DerratiX hocamız size yardımcı olur sistem konusunda diye düşünüyorum
  9. yigitern

Donanımarsivi yeni sistemi aldım fikirleriniz?

tabikide darboğaz olur hocam 1653676933 ne kadar ödediniz ? ve iptal etme şansınız varsa edin
  10. yigitern

Technopat’ın topladığı RTX 2060’lı “F/P” sistem

İşlerini gayet güzel yapan bir teknoloji kanalı kendileri . Kişisel olarak sevmeyebilirsin fakat yapıtğı işlere laf atman biraz saçma fanboyluğun bir anlamı yok.
  11. yigitern

Technopat’ın topladığı RTX 2060’lı “F/P” sistem

Hocam bayram indirimlerinde r5 5600 ve sıvı soğutma ile beraber çift fanlı gigabyte rtx 2060 lı sistemi 12kya aldım :confused: Monitör klavye mousepad ile de 15k oldu :( Pek f/p olduğunu düşünmüyorum
  12. yigitern

Bu sistem alınır mı? alınmazsada ne alınır

7 7k gibi bir fiyata sıfır parçalarla zor ramleri seçmemize rahmen fiyat 7 k olmuş nerdeyse o.O2
  13. yigitern

Amazondan attığın ürünlere sanırım gümrük parası da geliyor rx6500 3900tlye geliyor :/
  14. yigitern

2. el 6500xt alınır gibi geldi biraz daha eklenip
  15. yigitern

Mert Bayantemur Yeni Sistem!

i3 10105f daha iyi bir işlemciydi...
Geri