Arama sonuçları: *

1. Y

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

hayır madem bu tarz hatalı zayıf bir istede iş birliği yapılıyor sinerji bile 11 k ya veriyorken bence fiyat o zaman daha uygun olmalıydı
  2. Y

asdşlikdzfişghlxfşiglşixf 1675541713 asdlşidkfhplxflşixdfglşilfş olm ne dyiojuz dlfşhklfdxkglş
  3. Y

sinerjiden alan kaç kişi var beyler merak ettim 1675541099 asdlşzdkfgşlxzdlşifkdlszşf konu mu kitlendi cidden, dediğin gibi kanıt niteliğinde :DDDd
  4. Y

diyorum ya haqqus reisin 50 stoklusunda bile çökmüştü ki o videoyu o kadar anlık kişi izlemedi hype ı da yoktu ona rağmen çöktü site bunda tamamen alanlar şansa aldı bence ki 21, 22 de alan bile yok zaten orası ayrı mesele de
  5. Y

ben de kanka hatta girdim stok yok dediğim gibi onun bile yok
  6. Y

sarı siteden alan krallar kim
  7. Y

asdhkşlxcfgklşxdf onun bile stoğu yok sdgfkjldsfjxgxkşflg gencer gaming siviyosun su an knka
  8. Y

neyde yardımcı olcan
  9. Y

GENÇER GAMİNG 21:00-22:00 Arası PC alabilen kim var?

aga alabilen atsın da içimiz rahatlasın artık stoklarda kesin hata var 4 saat boş yere bekledik :d
  10. Y

PARA İADESİ DEĞİL SİSTEMİ İSTİYORUZ - GG

abim gençer gaming e stokları düzgün şekidle açması konusunda da uyar lütfen 3:30 - 4 saat bekledi herkes bilgisayarın başında yine alamadı iptal olanlar oldu mesela düşünsene banka kartında bakiye var para çekiliyor ve iptal oluyor ve anlık olarak para gittiği için sistemi almayı bile...
  11. Y

di mi ya birisi atsın da artık içimiz rahatalsın en azından boşa beklemediğimizi görelim ama telefondan atın öğeyi denetlesiz
  12. Y

yes ben de yemek bile yemedim la şimdi yicem açım
  13. Y

yaktın bizi gencer gaming
  14. Y

yok olmaz alan ald ıartık gencer gaming yine yaptı yapacağını kral
  15. Y

anlık olarak konuşuyorum sistem kapandı beyler g.o 4 saatimiz boşuna gitti temizden
  16. Y

şu an alamazsın muhtemelen boş yere denemene gerek yok
  17. Y

1 saat aralıklarla olayı ço kgüzel değil bence bir daha yapılmasın lütfen çok zamanım boşuna gitti ve alamadım
  18. Y

yani akıl var mantık var haqqqqus sistemde bile çöküyorsa donanım arşivi ile iş birliği yapmak :d biraz ilgincime gitti
  19. Y

almışsın dert etme yoğunluk olduğu için böyle diyor yarın onaylanır muhtemelen
Top Bottom