Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

Alacağım sistem uyumlu ve iyi mi?

Bana kazık gibi geldi. www.Kazıklıvoyvodakurbanı.com.net
  2. ''Wolfred!ghT

Hangi sistemi almalıyım?

İkinci el alacaksanız Her parçayı test edip öyle almanız gerekir hocam. Bu da pek güvenilir bir iş değil açıkçası. @dr.luciano hocamın dediği gibi İlk attığınız sistemi alın. FPS ve orta seviye oyunlarda Standart bir performans verir.
  3. ''Wolfred!ghT

H.O. mu G.O. mu sizce bu sistem bu fiyata nasıl olmuş

Ani planlanan halısahaya toplanan takım gibi olmuş.
  4. ''Wolfred!ghT

Babam bana PC aldı :)

Obamın beyi,soyumuzun lideri,Otağımızın çadır örtüsü sen en ulu olanımızsın. Vur de vuralım, öl de ölelim,bize sunduğun mükâfatın karşılığını verelim.
  5. ''Wolfred!ghT

Rx 6400 mü gt 1030mu

Hocam Gt 1030 şuan fiyatına bakıldığında verdiği performans çok düşük. Rx6400 gayet iyi. Watt tüketimine gelince GT 1030 çıktığında çok az enerji watt tüketimine sahip olduğu için 300 W bir PSU bile çalıştırmaya yeterliydi. Lakin bir Ekran kartının önerilen enerji tüketimi gerçek manada o kadar...
  6. ''Wolfred!ghT

Sizce bu pc kaç yıllıktır?

Benimkiyle aynı yaşta.
  7. ''Wolfred!ghT

Arkadaşım 26000 TL'ye Bu Sistemi Aldı, Kazık mı sizce?

Ezel'in annesi kör meliha bile koklayarak daha iyisini toplardı. Böyleleri kazıklanmayı hak ediyor gibi.
  8. ''Wolfred!ghT

2.el ryzen 3 2200gmi sıfır athlon 3000gmi

İkinci el R3 2200 G daha mantıklı bir seçim olacaktır. Satıcıdan garantisini göstermesini isteyebilirsiniz. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
  9. ''Wolfred!ghT

Bilgisayar yenileme için yardım.

Hocam biraz da ayirabildiğiniz bütçeye bağlı. Corsair,zalman,Thermaltake önde gelen psu markaları. Patlayan psunun modeli ne idi peki hatırlıyor musunuz?
  10. ''Wolfred!ghT

Bilgisayar yenileme için yardım.

Güç kaynağından biraz şüpheliyim. Bir ara her sistemde bu PSU 'dan vardı ve biraz tehlikeli idi.
  11. ''Wolfred!ghT

toplama mı hazır mı?

Pandemi döneminde toplama sistem daha iyiydi. Şu son dolar yükselişi ve küresel çaptaki enflasyonun tırmanması ile hazır sistemler daha avantajlı hale geldi. Eğer belirtmek istediğiniz parçalar veya bir sistem varsa buraya yazın. Arkadaşlar size gerekli tavsiyeleri vereceklerdir.
  12. ''Wolfred!ghT

2. El Pc Alirken Dikkat Edin

Herkes birbirine kazık geçirmeye çalışıyor gibime geliyor.
  13. ''Wolfred!ghT

Çözüldü✓ Gaming gen alınır mi acil? 6999tl iptal edildi.

Güç kaynağı ve kasadan haz etmedim. Ama alınır bu fiyata.
  14. ''Wolfred!ghT

Yeni sistemim hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Güç kaynağı kafamı kurcaladı,ama sistem gerçekten iyi.
  15. ''Wolfred!ghT

Pc topluyucam nasıl çalışır? Parçalar uygun mu?

500 W yeter,lakin ileride RTX serisi kartlara geçerim dersen arttırabilirsin. Bu arada FSP yerine Corsair,Zalman,Thermaltake gibi markalardan PSU alman daha iyi.Hem güvenlik hem kalite açısından.
  16. ''Wolfred!ghT

Masaüstü vs laptop acil bakarmisiniz?

İkinci el düşünüyor musunuz?
  17. ''Wolfred!ghT

pc öneri yükseltme destek

Hocam peki DDR3 mü? Yanı modelini en detayına kadar bilmemiz gerekiyor. Ona göre Ram takviyesine müsaitse ona uygun ram önerisinde bulunacağız. Bütçenizi de belirtin bu arada.
  18. ''Wolfred!ghT

pc öneri yükseltme destek

Anakart modelinizi ve bütçenizi belirtirseniz size uygun şeyler önerebiliriz.
  19. ''Wolfred!ghT

Topladığım Pc yi inceler misiniz

İkinci el düşünürseniz belki GTX1650'li bir sistem toplanabilir 4K'ya. Attığınız parçaların aslında bazıları kalitesiz, bazıları ise gereksiz pahalı olduğu için kötü diyebiliriz. Size buradaki arkadaşlar iyi harika süpersonik bir sistem toplarlar.(Bütçe dahilinde.)
Top Bottom