Arama sonuçları: *

1. Ç

İtopya guvenilir mi?

Şuan stokta ben bunu gidip alanilirim dimi yani orda toplayacaklar falan
  2. Ç

İtopya guvenilir mi?

Arkadaşlar ben donanim arsivinin yenu cikan pc almak istiyorum ama internetten alisvarise guvenemiyoruz. Gidip satıs yerinden almak istiyoruz ama itopya internet tarayıcısında satılan magaza da satılıyor mu onu bilmiyorum. Guvenebilirmiyiz onu da bilmiyorum
  3. Ç

Böyle bir pc alınır mı?

Aynen ekran karti tutacagi var da ben almicsm onu başka yerlerden toplicam o yüzden de karaladım. Depolama da tasinabilir 1tb var
  4. Ç

Böyle bir pc alınır mı?

Kanka r5 3600 12 cekirdekli 200 tl daha var bir de bu rx5700xt 1591741932 Başka bir yer var mı alabileceğim
  5. Ç

Böyle bir pc alınır mı?

Ya bu itopyadan bi sistem bunu gidip belki vatanda belki de tanıdıklardsn toplayabilirim orda soylerim degistiririm bu anakartı
  6. Ç

RX 5700 XT'li Sistem Sizce alınır mı?

Bir sorunu mu var sicaklik vb. 1591712571 Xfx almayabilirim mech alabilirim onda sıkıntı var mı 1591712613 Ss m2 alcam ne alabilirim
  7. Ç

RX 5700 XT'li Sistem Sizce alınır mı?

Arkadaşlar ssd m2 almak istiyorum ama ne alcam bilmiyorum f/p olarak önerebilirseniz sevinirim. Bu pc ile yayin yapip oyun oynamak istiyorum sizce alınır mı? Kasa da f/p bi kasa vardı abdullah abi video çekmişti ondan alabilirim
Geri