Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Asus 7800XT kronik sıkıntılı mı ?

Kesinlikle doğru. Bundan önce 4060ti kullandım onda da coil whine vardı şimdi düz 4060 kullanıyorum onda bile var. Rahatsız edecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Zaten bir süre sonra insan duymuyor.
  2. Çatlı Reis

Bilgisayarım 2. el ne kadar eder?

9-10bin TL eder diye düşünüyorum.
  3. Çatlı Reis

Bu sistem parçaları nasıl?

Bazı taksit yapan hazır sistemler oluyor hocam onlara bakabilirsiniz isterseniz. Bence daha mantıklı olur.
  4. Çatlı Reis

Bu sistem parçaları nasıl?

Hocam 7500f neden 7bin TL? Bu kadar para verilmez. Saçma sapan fiyatlandırmalar bunlar.
  5. Çatlı Reis

İ7 13700F ile RX7600 XT uyumu nasıl bir sistem olur?

Hocam hazır sistemlere yönelin bence. O fiyata 4070 ya da RX 7700xt'li sistemler var.
  6. Çatlı Reis

Bu hazır sistem alınır mı?

Takılma ona artık.
  7. Çatlı Reis

Buyur hocam sıkıntı olur mu olmaz mı izle gör.
  8. Çatlı Reis

Hocam 1080p oyunculuk için PC alıyorsun zaten. Böyle heyecanlanma ya kararsız kalmaya gerek yok. Sana en iyi seçenekler ben gelmeden önce söylenmiş zaten. Matt Murdock hocamın attığı sistemi al geç. Altı üstü Bf, Delta force oynayacaksın dediğine göre.
  9. Çatlı Reis

@Matt Murdock hocamın son attığını alır geçerdim ben.
  10. Çatlı Reis

Hissedebileceğin bir darboğaz yapamaz. Hissetmenin imkânı yok.
  11. Çatlı Reis

1660 Ti Sistem Fiyat

Hocam eserini söyledim. Ben değil sadece zaten bir kaç kişi de aynı şekilde söyledi. Sadece ben söylesem neyse. Çoğu kişi benle aynı fikirde zaten.
  12. Çatlı Reis

1660 Ti Sistem Fiyat

Hocam işlemci değil burada iş bitirici ekran kartı. Rx6600'le baş edebilecek bi parça yok ortada.
  13. Çatlı Reis

1660 Ti Sistem Fiyat

https://shbd.io/s/AGnKm2oF https://shbd.io/s/h7Lei9Df https://shbd.io/s/gqYbNHYL Bak kanka bunlar MSI ve Asus gibi markaların muhtemelen IPS panel monitörleri ve bunlar bile taş çatlasa 4 bin ve sıfırlar bile 5 bin. Arkadaşın elindeki hem VA panel hemde marka yazılmamış kaça gitmesini beklersin...
  14. Çatlı Reis

1660 Ti Sistem Fiyat

Hocam kurban olayım rx580 3600 sisteme nasıl 12'ye satılıyor dersiniz zaten sorun burada başlıyor. Bi bakın piyasaya. Sıfıra 17-18'e 4060'li sistemler çıkıyor ara sıra. İkinci elde Rx6600'ler 10-12'den gidiyor yapmayın Allah aşkına.
  15. Çatlı Reis

1660 Ti Sistem Fiyat

2050 laptopların piyasası ne bilmiyorum. Ama senin sistemin taş çatlasa edeceği 10. Ona göre hesaplayın hocam.
  16. Çatlı Reis

1660 Ti Sistem Fiyat

Sistemin 15k etmesinin imkanı yok ikinci elde. 10-12 civarına rx6600'lü sistemler var. Monitörsüz edeceği maks 8-9 monitör ile 10 bir ihtimal 11. 1736672779 165hz va panel bir monitör hocam bu. 1080p 180hz msı monitörlerin sıfırı 5bin. İkinci elden 2.5-3 civarına gelse sistemin edeceği yine...
  17. Çatlı Reis

Rx 6600 xt 2 ci el Alınır mı? 15750

Fiyat pahalı biraz. Daha geçen ay rx6600 sistemi monitör dahil 14'e sattım.
  18. Çatlı Reis

BU KASA NE KADAR EDER

Bedava fiyat. İşlemci de 5600 yapılırsa çok daha iyi olur.
  19. Çatlı Reis

4070 Ti SUPER sistem tavsiyesi

Mod Art 1 dakika önce yeni sistem videoları yayınladı bi onlara baksana.
Top Bottom