Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Bu Sisteme Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim ?

Asus alıp geçerdim hocam ben.
  2. Çatlı Reis

Bu sistem darboğaz yaparmı alınır mı?

Tebilon güvenilirdir. Darboğaz yapmaz. 7500f ile 5070ti bile kullanırsın.
  3. Çatlı Reis

SİSTEMİMİ 40 BİNTL YE VEREYİM Mİ?- SATMAKTAN VAZGEÇTİM

Sizin tercihiniz hocam bir şey diyemem.
  4. Çatlı Reis

Satıp yeni bir sistem alırsınız diye düşünmüştüm ben. Yeni bir sistem almayacaksanız laptop ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum hocam. Ben laptop ile oyun oynamayalı yıllar oldu. Bu saatten sonra da laptop'a geçersem bi garip hissedeceğim kesin. Sizde ne olur bilemem.
  5. Çatlı Reis

Yani 20 kişi burada 40 çok iyi dedi hocam zaten. Satın düşünmeyin bile.
  6. Çatlı Reis

Akakçeden hesaplayıp dönüş yapayım hocam. 1761595108 Hocam kasa stokta yok. Aynı şekilde monitörlerde öyle. Kasanın fiyatı sıfır toplamaya kalksak (ki bu saçmalık olur) tahmini 28K civarına gelecektir. Monitörlerden de 1.'ye 3500 2.'ye 2000TL desek 33500'e falan denk geliyor. Bu neyinize yarar...
  7. Çatlı Reis

Güzelce sakin sakin anlat korkutucu bir şey değil bu. Razı olur illaki evlenmiyorsun sonuçta. Yani bazı şeylerden feragat etmen gerekiyor mantıken. İstersen 5060'lı bir sistem alırsın yanına monitörleri de koltuğu da rahatlıkla alırsın. Tabii ne kadar mantıklı olur bilemem.
  8. Çatlı Reis

40'a 9060xt'li güzel bir sistem düşer diye düşünüyorum. O konuyla piyasayı güncel takip eden birinin ilgilenmesi daha mantıklı olur.
  9. Çatlı Reis

Sat sat sat bekleme canım kardeşim.
  10. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Hayırlı olsun hocam. Ekran kartı her ne kadar çok güçlü olsa da darboğaz yaşamazsınız 2K üstü bir çözünürlükte oynadığınız için.
  11. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Hocamız kendi bilgilerini aktarıyor ama bende hayret ettim. Kendimi bildim bileli yüzeysel de olsa bilgisayar parçaları ve özellikleri ile ilgilenirim ilk defa böyle şeyler duyuyorum 🙂
  12. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Hocam neden burada konuşmuyoruz onu da anlayamadım.
  13. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Hayır anlayamadığım olay şu. AMD "native"de Nvidia'dan daha kötü görünüyor diyorsunuz. Bu nasıl oluyor "native" den kastınız ne? Herhangi bir amd kart ve dengi olan bir Nvidia kart upscaling teknolojileri kullanmadan karşılaştırıldığında Nvidia nasıl daha iyi bir görüntü veriyor olabilir? Bu...
  14. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Monitörünüz olduğunu atlamışım. O monitör için de aslında 9070xt daha mantıklı olacaktır hocam. 5070 2K'da bile teknolojisiz zorlanan bir kart.
  15. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Yani hocam şu duyduğum en anlam veremediğim söz olabilir. Yıllarca AMD kullandım üstüne Nvidia geçtim yıllardır da onu kullanıyorum ama görüntüde fark var dersem yalan söylemiş olurum. Bu bilgiye siz nasıl ulaştınız hayret ettim.
  16. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Hocam şahsen benim fikrim hiç bir öğrencinin bütçesini sarsmaması, kendini zora sokmaması yönünde. Eğer bütçeniz sistem aldıktan sonra da rahat toparlanıyorsa ve 4K da oyun oynamak istiyorsanız 9070xt'ye yönelin kesinlikle. Yok ben 2K'da takılırım diyorsanız 5070 daha mantıklı olur cebinizde de...
  17. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Bu dediğiniz imkansız hocam. Native ayarlarda fxaa ve ya taa kullanan bir oyunda 9070xt neden kötü göstersin oyunu böyle bir şey olamaz ki. Ayrıca 2K kartı bile değil 4K kartı 9070xt.
  18. Çatlı Reis

RX 9070 xt vs RTX 5070

Hocam iyi hoş da 9070xt zaten fsr'a gerek duymayan bir kart. Neden fsr ve dlss karşılaştırma gereği duydunuz?
  19. Çatlı Reis

Rraenee hazır sistem alınır mı

Hocam hava soğutma o işlemci için yetersiz olabilir.
  20. Çatlı Reis

5070 1080p gaming için abartı mı

Hayır aksine çözünürlük arttıkça bu dlss ve fsr gibi teknolojilerde ki bozulmada azalıyor. 4K da dlss performans modunda oynarsanız bile hiç bir bozukluk hissedemezsiniz.
Geri