Arama sonuçları: *

1. Çepni

Hangi hazır sistemi önerirsiniz?

Teşekkür ederim yardımınız için. Evet parçaları beğenmediğim için değiştirmiştim. Sizin o parçaları dediğiniz düşündüm. Şimdi aynı şeyi düşündük. Yardımınız için teşekkür ederim.
  2. Çepni

Teşekkürler. RX6600'ü sipariş edeceğim. Ben o sistemdeki parçaları şahsen kullandım. Şuanda da RX6800'lü sistem kullanıyorum. Sipariş edeceğim.
  3. Çepni

Hocam benim iki sistemde de RTX3060'daki SSD hariç parçaların kalitesinden şüphem yok. Bu bütçeye başka sistem bulamadım maalesef.
  4. Çepni

Arkadaşlar 15.000 TL bütçem var. Aşağıdaki RX6600 olan sistem fotoğrafta gönderdiğim şekilde düzenleyerek satın alacağım. Yada 3060 12 GB alacağım. Hangisini önerirsiniz...
  5. Çepni

PCKolik TronV3 sistemi ile ilgili sorun!

Geçici olarak yaptım ve herhangi bir performans düşüşü yaşamadım hala aynı hızlarda çalışıyor.
  6. Çepni

PCKolik TronV3 sistemi ile ilgili sorun!

Bende 5600 kullanıyorum ve boşta 50-60 yükte 70-86 derece arası dolaşıyordu. Undervolt yaparak 71'i geçtiğini görmedim. Stok fan ile kullanıyorum.
  7. Çepni

Çözüldü✓ Linkteki Sistem Fiyatına Değer Mi, Alınır Mı?

Sağolun, yardımlarınız için çok teşekkürler.
  8. Çepni

Valla hocam bu sistem haftasonu 27.600 civarındaydı ve fiyatlar uçuşa geçeceği kesin. Donanım Arşivi son videosunu da izleyebilirsiniz. Evet sistem gelebilir ve bu sistemden daha ucuza avantajlı bir sistem gelme ihtimali yok değil fakat kesin de değil. Belki daha yüksek bütçe, belki daha düşük...
  9. Çepni

Ürünü anakartı MSI B550 A-PRO modele yükselterek satın aldım. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
  10. Çepni

Valla hocam bende bu kasayı haftasonu araştırdım ve 27600'dü. KDV zammından sonra yükselir dedim ama azalmış. :D
  11. Çepni

Teşekkürler. Anakartı yükselttim ve zaten elimde 250 GB M2 SSD var. 2-3 saat içerisinde stok tükenmezse sipariş edeceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  12. Çepni

Anakartı değiştirip bende alacağım. Şimdiden hayırlı olsun.
  13. Çepni

Yardımınız için çok teşekkür ederim. İnşallah akşama kadar kalır. Stok bitmezse akşam alacağım.
  14. Çepni

Teşekkürler. Elimde M2 SSD var bu +800 olan anakartta 2 SSD takabiliyorum galiba, doğru mu?
  15. Çepni

Seçeneklerde sadece bunlar mevcut.
  16. Çepni

Hocam valla zar zor çıktım. Hatta SSD 1 TB yükseltmek istedim ama onu da yapamadım. Kötü kesin değiştirin, aradaki fiyat farkına değer derseniz düşünebilirim anca.
  17. Çepni

Teşekkür ederim. Fiyatlardan anlamadığım için fiyatı uygun mu değil mi bilmiyorum. O yüzden sordum. Teşekkürler.
  18. Çepni

Arkadaşlar linkte gönderdiğim sistem sizce fiyatına değer mi? Başka bir sisteme mi yönelmeliyim, yoksa indirimli hazır kasa mı beklemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim...
  19. Çepni

PCH attığı sistem özelleştirme ile alınır mı?

Şuanda 23K'ya ne önerirsiniz? Çoktan fiyatlar yükselmeye başlamış maalesef.
  20. Çepni

PCH attığı sistem özelleştirme ile alınır mı?

Ben sipariş etmiştim ama iptal etmeyi de düşünüyorum.
Top Bottom