Arama sonuçları: *

1. İbrahim Kağan Cemeleli

Bi pc topladım 2-3 ay sonra alıyorum

Ben mi yanlış görüyorum? Amd işlemciye intel soket anakartmı var orada
  2. İbrahim Kağan Cemeleli

Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

Dediğin şeylere ek daha güncel bir chipset ve şuanda kullanmaktayım Msi b850 gaming plus ramler 7200mhz de sorunsuz. Amd şu sıralar atağa geçti ve performans driver konusundada bayağı iyiler 7800xt almasaydım 9070xt alacaktım para yetişmedi malesef.
  3. İbrahim Kağan Cemeleli

Çözüldü✓ 80000 TL'ye Beyaz hazır sistem önerisi

İşlemci seçimi güzel 2K da üzmez. AMD 9070XT önerebilirim ekran kartı olarak. Anakartı B850 seçmenizi öneririm.
  4. İbrahim Kağan Cemeleli

ASUS DUAL 7800XT yoksa PALIT 5060 TI 16 gb mi

Güç performans olarak 7800XT öneririm 2k ultrada iyi bir kart.
  5. İbrahim Kağan Cemeleli

Topladığım sistem için görüş ve öneri verir misiniz?

Fsp vita 850w gold kullanıyorum öneririm sessiz sakincene gücünü verip geçiyor.
  6. İbrahim Kağan Cemeleli

Topladigim sistemi degerlendir

Anakart b650 serisinden seçin en azından. Herşeyi güçlü seçip şu anakartı en kötü yerlerden seçenleri anlayamıyorum yıllardır. Sonuçta tüm parçaları birleştireceğin yer. Diğer parçalarda çok iyi değil 40-45 k arasına. Arkadaşlar iyi bir sistem önerir bence.
  7. İbrahim Kağan Cemeleli

Tekrar bilgisayar topluyorum

Teşekkürler bu hafta 2 tb ssd de vardı kioxia markasının Gen4 anında tükenmiş :D kuzene almayı düşünüyordum.
  8. İbrahim Kağan Cemeleli

Liste yenilendi! Anakartımıda sipariş verdim. - Msi B850 Gaming Plus Wifi 8200mhz AM5 -FAZEON F3 7x120mm ARGB Fanlı ATX Alacaklarım -FSP Vita GM VITA-850GM Gen5.1 850 W Power Supply -Sapphire RX 9070 Pure 11349-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı (umarım) -Thermalright Peerless Assassin...
  9. İbrahim Kağan Cemeleli

Geçmişteki topladığım sistemleride sizlerle paylaşmak istedim ve önceden yaptığım bir hata yada eksik olan birşeyler varmı diye. Ram'i satın aldım dostum GSkill Trident TZ5 Neo 7200mhz cl34 2x16 32gb Expo Ddr5 ram - 6825 ₺ yazmıştım. öneri için teşekkür ederim.
  10. İbrahim Kağan Cemeleli

Tavsiyeler için teşekkürler ikiside FP ürünü listeme ekledim. Teşekkürler 🙂
  11. İbrahim Kağan Cemeleli

Gönül ister 9800x3d hatta dün incehesapta çok güzel fiyattan veriyorlardı fakat bütçemi çok zorlayabilir şuanlık. Yavaş yavaş toplayacağım için sizlerdende tavsiye almak amacıyla açtım konumu. X3d işlemci düşünmekteyim :cool:
  12. İbrahim Kağan Cemeleli

Selamunaleyküm dostlar. En başta belirtmek istediğim bir kaç konu var 2016 yılında elimden geldiğince araştırmamı yapıp şöyle bir sistem dizmişmiştim; İntel i5 6600K Msi Z170A Gaming Carbon anakart Gskill 2x8 16gb cl16 ddr4 ram Asus Rog Strix RX480 8gb COrsair ForceLE 240gb sata ssd Coolermaster...
  13. İbrahim Kağan Cemeleli

9070xt & ryzen 5 7600 sistem nasıl?

Şu piyasaya yeni yeni çıkan markalara gala güvenim yok (en azından türkiyeye yeni gelen) Team apacer goodram vs. Onun dışında sistemin gayet tatlı olmuş hayırlı olsun. Ramlerde hep G-skill tercih etmeye özen gösteririm. 2 kere farklı varyasyonlarda kullandım ikisindede çok memnun kalmıştım...
  14. İbrahim Kağan Cemeleli

🎊 VEE SİSTEMİMİ TAMAMLADIM! SİZCE NASIL?🗯️

Hem numpadden vazgeçemeyen ben hemde kablo karmaşası gibi dertle uğraşmaktan dolayı bir kaç ay önce bir arayışa girdim Gamepower Gasket Elite X modelini gördüm hotswap vs araştırdım ve aldım gayet memnunum 4.000tl civarında fiyatı var. Eğer değiltirmeyi düşünürseniz tavsiye edebilirim. 3...
  15. İbrahim Kağan Cemeleli

7800x3d ve 9070xt li sisteme 10 üzerinden kaç verirsiniz

Ekran kartını Gigabyte yada Sapphire Nitro+ seçmeni öneririm. Pulse serisi soğutma konusunda çok başarılı değiller. İşlemci yeni nesil ile değişebilir bence. 7800x3d şuanda gereksiz pahalı. İşlemci soğutucu Enermaxx hakkında bilgim yok kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok iyi olur çok...
Geri