Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

VATANDAN SİSTEM ALINIR MI

alınır şuan cs oynuyom
  2. •KoRkMaZ•

Çözüldü✓ RTX 4070 TI Super ve Ryzen 5 7600 lü bir sistem topladım sizce mantıklı mı?

psu için ; https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-1000g-v2-1000w-full-moduler-gaming-power-supply-90ye00aa-b0na00-fiyati-71547/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.21.7
  3. •KoRkMaZ•

Yeni pc alınınca ilk neler yapılır

haahaa ne garip insanlar var ya :D
  4. •KoRkMaZ•

yok seviyemi düşürmeyeceğim. o kadara ineni görmemiştim gördüm. :D
  5. •KoRkMaZ•

sanane senin kurduğun cümle de, birine bunları söylemek zekasına hakaret diyorsun ya ben söyledim hakaret etmiş mi oldum. cümleyi kurarken düşünmeyi unutyorsun galiba. duyar kasmak ? hahaha adam anlamıyorum diye söylüyor. sense gelmiş sormadığı yerleri cevaplamışsın saçma sapan. sen önce nasıl...
  6. •KoRkMaZ•

birisinin bilmediği konular hakkında bilgi sahibi olmaması o kişinin zekasının seviyesini göstermez dostum. bir daha böyle cümeler de kurma. yanlış bir şey yapmaktan korkması normal bilgi sahibi değil çünkü. yanlış yere takmaya çalışması ve pinlerin yamulmasında korkuyor da olabilir bunlar...
  7. •KoRkMaZ•

arkadaşın sonundan başlamışsın dediği şey, daha kablolama yapmamış win yüklememiş sen anakart bios vs diyorsun diyor onu kastediyor. sen öz geçmiş yazmışsın :D
  8. •KoRkMaZ•

hdmı ve dp girişlerinin ikisi de var. büyük ihtimal kablo da dp gelir. internetten bi foto buldum evde değilim de. daire içindeki yer hdmı girişi yanında da dp girişi var sana hangisi gelirse bu bölüme takıyorsun. çoğu kasada anakart girişi de var bu yüzden en alttaki yatay olan bağlantıya...
  9. •KoRkMaZ•

tüm girişler kasa arkasında var zaten. ekipmanların uçlarına bak uygun olan yerlere tak zaten yanlış yere takma diye bişey yok. tek dikkat etmen gereken, ekrandan gelen kabloyu ekran kartının olduğu girişe takacaksın diğerleri basit zaten. sen başına oturunca mesaj foto at biz yardımcı oluruz...
  10. •KoRkMaZ•

star wars outlws mı verdi oyun olarak
  11. •KoRkMaZ•

AMD ryzen 5 7500 f işlemci ile 4070 mi?

şu parçaların fiyatlarını da yazarsanız ona göre daha f/p parçalar önerebiliriz. psu mesela bron sırf msı diye iyi olduğu anlamına gelmiyor ancak siz herhalde hepsi msı olsun diye uğraşıyorsunuz değil mi
  12. •KoRkMaZ•

dar boğaz olmaz 1080p 1440p sorunsuz oynarsın. diğer markalarsa sıcaklık farkı 3-5 oynar o da 5 bin tl farklara kesinlikle alınmazlar. galax kötü bi marka değil.
  13. •KoRkMaZ•

https://www.n11.com/urun/galax-geforce-rtx4070-super-ex-gamer-1-click-oc-12-gb-gddr6x-192-bit-ekran-karti-52296915?magaza=betaplusteknoloji
  14. •KoRkMaZ•

F/P R5 7500F RTX 4060 Ti sistem önerisi

bütçe dicem ama bu ay içinde güzel sistemler gelebilir onları takip edin
  15. •KoRkMaZ•

ekran kartı bütçe ne hocam
  16. •KoRkMaZ•

Masaüstü bilgisayar topladım, sizce hataları veya tavsiyeleriniz neler?

amd nin 9000 serisi işlemcisi ile 4080 veya 5070 gider bu fiyatlara
  17. •KoRkMaZ•

45.000e bu sistem iyi mi. alınır mı ? 2. el !

eğer ekran kartının garantisi bitmese al derdim ama garantisi btimiş nasıl kullanılmış bunların testleri yapılmadan o riske girmezdim
  18. •KoRkMaZ•

35-40 alan eder. hatta etse bile alan olmaz. aslında sadece ekran kartı sıfırı 48 bin tl. ama bu fiyatlara 4070s bile topralasan üstelik dd5 daha iyi performanslı olacak
  19. •KoRkMaZ•

DD4 bu kadar para verilmez gerekise 1 ay daha çalış 15 daha koy 60-65 bine 4080 süper bile düşer
  20. •KoRkMaZ•

4070 Super Sistem full MSI 41199₺ !

ekran kartı ventus. ssd okuma yazması orta psu eh. ben olsam almam msı yazıyor diye iyi olacak diye bişey yok
Top Bottom