Arama sonuçları: *

1. 4

Çözüldü✓ Bilgisayar toplayacağım

Hocam neden hazır sistem bakmıyorsunuz her parçayi ayri ayri alirsaniz tabii ki o rakamlar çıkar karşınıza ve 60 bin bütçeye o ekran kartı hiç mantikli değil bence
  2. 4

Ryzen 5 5600 3080 darbogaz olurmu

Anladim hocam sagolun tesekkurler
  3. 4

Anladim hocam muhtemelen 2 3 ay monitor degisemeyecegim sonra 2k gececegim birde 3080 kesin degil belki 3070 tida alabilirim ama muhtemel 3080
  4. 4

Merhabalar yeni bir sistem topluyorum ekran karti haric sifir. 3080 almayi dusunuyorum ekran karti suan 1080p bir monitorum var ileri zamanda 2k monitore gececegim 1080pde darbogaz cok fazla olurmu fps oyunlarini oynayabilirmiyim nasil olur durum
  5. 4

Sistemim sizce nasıl ? Yeni sipariş verildi ?

Hocam genel olarak oyun oynuyosaniz amd zaten daha cok oyun odakli intel kotu degil ama butcenizde amdde sistemler var eger intelden vazgecersiniz
  6. 4

Sistem alıyorum değer mi

he pardon gaming gendekinde vardı farketmedim
  7. 4

Sistem alıyorum değer mi

hocam birde anakartı b550 yapmaya gerek varmı yap diyen oldu ama ne fark olur
  8. 4

Sistem aldım sizce nasıl görünüyor?

özelliştirde kule tipi yok ayrı alıp takmak gerekiyo olmadı öyle yaparım
  9. 4

Sistem alıyorum değer mi

hocam bugün çıktı bu gördüm işlemciyi 5600 yapıp alıcam bide rami gskill ve ssd adata seçmeyi düşünüyorum 19.800 oluyo
  10. 4

Sistem aldım sizce nasıl görünüyor?

bende fiyat değişmeden aynı sistemi 5600 seçip alıcam hocam hayırlı olsun bence güzel sistem 1704927705 hocam stok fanla sıcaklık çok yükselirmi
  11. 4

Sistem alıyorum değer mi

sizin dediğiniz mantıklı ama maalesef pcyi toplamadan anlamıyorum muhtemelen çok uğraşırım öğrenene kadar o yüzden hazır sisteme yönelicem
  12. 4

Sistem alıyorum değer mi

doğrudur hocam ben direk gaming gendeki hazır sistemdeki parçalardan hesapladım ekran kartıyla 20 ediyodu ama dediğim gibi zaman harcamak gerekiyo
  13. 4

Sistem alıyorum değer mi

size bişey demedim hocam yanlış anladınız galiba, kendi adıma konuştum
  14. 4

Sistem alıyorum değer mi

ben baktım evet doğru hatta bir kaç ilan var tam 10 bine 3070 ti geri kalan parçalar sıfır 20.5 a geliyo fakat bilgisayarı toplamak var ve ekran kartını gidip almak test etmek birde ikinci el yani ne kadar mantıklı bilmiyorum ben düşündüm fakat hiç anlamadığımdan toplamaktan zor gibi gözüküyo
  15. 4

Sistem alıyorum değer mi

bende sistem alıcam 20 gibi bir bütçem var sıfır 4060 alıcaktım sizin dediğiniz bi yandan mantıklı ama hem ekran kartını 2.el al birde sistemi toplamak uğraştırıcı biraz
  16. 4

Sistem alıyorum değer mi

hocam 21e 2.el 3070 ti ve geri kalanı sıfır şekilde eminmisiniz 21 bin TL'ye
  17. 4

BU HAZIR SİSTEM İYİ Mİ? 20K

gayet güzel fiyat hocam zam gelmeden alınabilir
  18. 4

Bu bilgisayar alınır mı 22 bin tl

hocam aynı fiyata hatta daha ucuza 4060 lı geliyo 3060 neden tercih ettiniz
  19. 4

10-12 bin bütçeye en iyi F/P Hazır Sistem

hocam bu bütçede artık iyi şeyler kalmadı ikinci ele yönelebilirsiniz aslında
  20. 4

Yeni çıkmış alınır mı işlemciyi bilmiyorum

o fiyata derken anlayamadım hocam anakart b550 seçince 1200 tl artıyo fiyat değermi 1200e
Top Bottom