Arama sonuçları: *

1. A

Ryzen 5 5600 + 5060 ti darboğaz yaparmı

Darbogaz sorusunun cevabı 1080p de biraz yapabilir ama gta 6 açar mı sorusunu kimse tahmin edemez çikmasini ya da sistem gereksinimlerinin duyurulmasini bekleyin lakin 4000li bir rtx kart illaki yuksek ayarlarda acacaktir bu oyunu o kadar da gozunuz korkmasin. İyi forumlar.
  2. A

25 bin ₺'ye sistem önerisi?

Hocam yukaridaki kasa daha mantikli degil mi?
  3. A

25 bin ₺'ye sistem önerisi?

20-25 bin tl aralığında oyunlarda ve adobe premiere de üzmeyecek 4060lı yahut rx7000 li sistem var mı?
  4. A

Çözüldü✓ Gtx 1650S bilgisayarımı kaç ₺'e satmalıyım?

2021 temmuz agustos aylari kendim parca parca toplamistim.
  5. A

Gözünüze çarpan sistem varsa link atabilir misiniz? Biraz bakındım ama 4070li sistemler bu ay ki bütçemi biraz aşar beni zora sokar. 4060li yahut ti'li modeller olabilir. Rx7600 falan da olur
  6. A

Rtx 3070 (2.el) ve r5 5600 almayi dusunuyorum. Yaklasik 14k tutuyor. Ya da komple sistemi satip 25k civarı 4060lı bir sistem alabilirim. O yuzden her turlu oneriye acigim su an. Eger 20-25k civarinda ddr5 e gecebileceksem direkt sistemi satayım.
  7. A

Sistem özellikleri; Ekran kartı; Gigabyte GTX 1650S. İşlemci; R5 2600 stok fan. Anakart; B450M S2H. SSD: WD SN570 500GB M.2 RAM: Ballistix RAM(8 GB X2) DDR4 3000. PSU; Sharkoon 650W. Kasa; Gametech velar. Sistem icin kafamdaki fiyat 8-9k arası. Sistemi satmaktaki amacım daha iyi güncel bir...
  8. A

Çözüldü✓ i3 10100F+GTX 1650 Sistem 1366x768 Çözünürlükte Darboğaz Yapar mı?

gta vice city de yaşarsın belki ama god of warda asla yaşamazsın
  9. A

Bu bilgisayarı kime toplatabilirim?

m2 var hocam sataya gerek yok benim dert ettigim seyler su an minimal seyler vidaymis cartmis curtmus ha bir de termal macun stok fan uzun suredir yattigi icin kurumus baya kotu durumda 1645183770 bunun gibi anakarttin altina giriyor ama fani vidalamak icin olan yerler o kadar yuksek ve...
  10. A

hocam boyle oluyor ayriyetten anakarttin vidalari da yokmus sizce kasaya monte icin ne tur bir vida alabilirim nalburlarda bulunur mu
  11. A

mesela islemci fanini oturtmak icin bir plaka olur o benim anakartta yok yani anakartla beraber gelen yok onun yerine demir bir plaka var simdi o uymazsa internetten falan bulabilir miyim
  12. A

bilgisayarciya gitsem birakmam o kadar ugrastim almak icin derim mehmet amca beraber toplayalim hayir derse eyvallah der cikar giderim parcalarla 1645182655 tamam hadi ben topladim diyelim herhangi bir kabloyu bulamazsam normal mahalle bilgisayarcilarinda bulabilir miyim cunku internetten...
  13. A

evet toplarim fakat dedigim gibi kasanin kablolari falan eksik macun yok onlarla ugrasmaktansa 100 150 tl verip toplatmayi yeglerim 1645182469 kuzenim yok arkadaslarimda toplanmiş aldi pek ilgilenmezler bu tur seylerle
  14. A

stok fandaki macun suan maalesef surulu degil☹
  15. A

Arkadaşlar elimde bir sistem var özellikleri; Gtx1650 super r5 2600 b450m s2h 16gb ram (bu hafta gelecek) wd blue sn570 ssd gametech velar kasa sharkoon 650w psu bu sistemi ben toplarim fakat elimde termal macun ve kasa aparatlari yok hemde biraz korkmuyor degilim istanbul / Sancaktepe civarinda...
  16. A

Hangi sistem parçalarını satın almalıyım?

psu yok hocam peki patriot ramlerden baska secenek var mi 1644614774 klavyeyi daha iyi alabilirim biraz beklersem yani 400 500 civari önerebilirsiniz yukarda dedigim gibi butceme dahil etmiyorum bunu
  17. A

Hangi sistem parçalarını satın almalıyım?

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Bundan yaklaşık 1 ay önce toplayamadığım bir sistemi satmaya karar vermiştim ve siz satma toplarsın demiştiniz evet şimdi toplayabileceğim bu tavsiyeniz icin size bir kez daha teşekkür ederim. Sistem parçaları; GTX 1650 Super. R5 2600. B450M...
  18. A

Bu bilgisayarı toplamalı mıyım?

hocam normal ssdiye 500 tl vermek yerine uzerine 100 150 daha koyum m2 alirim daha iyi
  19. A

Bu bilgisayarı toplamalı mıyım?

teşekkür ederim
Top Bottom