Arada 150 175gb ssd farkı var bide daha ince bu fark için üstüne 3 4k para verilmez şuanda. Aynı fiyat olsa slim alınabilir. Zaten ps5 alıyorsan her türlü m2 ssd takman gerekiyor yetmiyor yer.
Tamamen bütçene bağlı bişey monitör vs de alıcaksınız daha. İmzamdaki sistemi kullanıyorum 2k monitörüm var rx 6600 xt yi satıp ikinci elden 6900 xt ye geçeceğim diğer arkadaşın amd ekran kartı alınmaz lafına katılmıyorum kesinlikle 6600 xt yi 2 senedir kullanıyorum 1 kez bile hata almadım...
Pembesini 1300 tl ye aldım daha önceden f710, monster pusat pro, gamesir t4 pro da kullandım bi aralar xbox series s im vardı 9 nesil kolu yine kullanmıştım bence paran varsa hiç düşünmeden al.
F710 na para vermeyin artık kaç yıllık ürün. İkinci el xbox 9 nesil alabilirsin veya bütçeni biraz daha artırıp 1300 tl civarına indirim olunca sıfır olarakta alabilirsin.
Fiyat performans olarak kule tipi işinizi görür 70 dereceyi geçmeden çalışır ama ben sistemimde sıvı soğutma deneyimlemek istemiştim ve alırken 670 tl gibi saçma bir fiyata aldım amazon sağolsun anlık güzel indirimler yapıyor. Bu arada 2k da 5600x ile sıvı soğutma ile 60 62 dereceleri görüyorum...
Bu kasanın üst kısmına sıvı soğutma takamazsın bilgin olsun ön tarafına takabilirsin sadece. Ben taktım ama sıfıra sıfıra ramlerimin ucu sivri olmadığı için oldu forumda araştırırsan bir çok kişinin takamadığını görürsün sığmıyor.