Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

40 bin TL'ye kadar 2K ultra ayarlarda oyun için hangi sistem alınmalı?

850w PSU var hocam. Ben genelde FPS oynuyorum ama Forza da full ayarlarda 120 Yi falan rahat geçiyordu diye hatırlıyorum. Monitör 165 hz olduğu için genelde sabitliyorum ben oyunlarda
  2. AGUMBA

40 bin TL'ye kadar 2K ultra ayarlarda oyun için hangi sistem alınmalı?

Ddr5 sistemim var MSI SUPRİM X 30ğ0 ekran kartı ile kullanıyorum. Oyuna girince tek yaptığım şey bütün ayarlar ultrada mı diye kontrol etmek hocam. 2k da güzel bir monitörüm var Forza oynarken okadar keyifli oluyor ki anlatamam
  3. AGUMBA

50k pc tavsiye monitörlü

50-60 k arası ben de bakıyorum dostum gğzel bişeyler çıkarsa bana da yazar mısın
  4. AGUMBA

Bilgisayarımda hangi parçayı yükseltmeliyim?

Tamam şimdi oldu işte. Genellikle valorant falan oynuyorsan önce işlemci yükseltebilirsin çünkü işlemci bazlı bir oyun diye hatırlıyorum valorantı. Sen bence işlemciden başla sonra anakarta'da bir göz atabilirsin aslında 1744580655 Evet ben de tam da o yüzden sordum bunu mu alacaksınız yoksa...
  5. AGUMBA

2.el 3070 Sistem 15K'ya alınır mı ?

Sana bir şey diyeyim mi öyle güzel bir ticarete düşmüşsün ki resmen 4 ayak üstüne denk gelmişsin. Hem güzel bir sistem alıyorsun hem de 3 taksitle alıyorsun arasan bulamazsın 😂 1744580347 Arttırıyorum ben 3090 kullandım hiçbir sıkıntı olmadı 😂
  6. AGUMBA

Bilgisayarımda hangi parçayı yükseltmeliyim?

Hocam direkt bu sistemi almayı düşünüyorsanız kesinlikle almayın. 27.000 TL'ye DDR 5 sistem çok rahatlıkla bulursunuz hatta burada arkadaşlar size fazlasıyla tavsiyede bulunurlar. Ya da sizde şu an bu sistem var ama hangi parçasını yükselteyim diye mi soruyorsunuz
  7. AGUMBA

Yeni sistem aldım Render için Yeterli olurmu ?

Bunun herhangi bir şeye yetememe ihtimali çok hocam nerdeyse en tepe her şey içinde zaten
  8. AGUMBA

Nasıl beyler ne kadara alınır.

İyi ki vermemiş yoksa güzel bir kazık yemiş olurdun...
  9. AGUMBA

Çözüldü✓ İlk defa sistem toplayacağım yardıma ihtiyacım var.

Ram 2x16 fazlasıyla yeterli. Ddr5 sistemlerde 4 slot dolu olunca belli bir MHz üstüne çıkmıyor boşa almış olursun. Ram dan arttıracağın para ile anakartı geliştir bence. Anakart biraz daha güzel olabilir en azından tuf serisi yada MSI tomahawk falan. Ben Asus ROG strix b650e-f kullanıyorum...
  10. AGUMBA

Bilgisayar kurmaya 2k istedi

Adamsın
  11. AGUMBA

Bir sürü video vay o ince kablolar hakkında bence yapabilirsin o kablolar çok önemli kablosu değil sadece power tuşuna enerji gitmesini sağlıyor 1741367681 Hepimiz sana inanıyoruz bak bizi yüzüstü bırakma
  12. AGUMBA

Atla deve değil kardeşim açık kalp ameliyatı yapmıyoruz gerçekten çok kolay bir şey zaten anakartı kasaya oturttuktan sonra başka vidalayacağın tek şey işlemci soğutucu oluyor gerçekten izleyerek kendin çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Eninde sonunda bu bilgisayarla olan sıkıntıları kendin...
  13. AGUMBA

2.el pc arıyorum.....

Facebook kullanıyorsan modart PC alım satım grubuna bir bak derim orada hızlı ticaret dönüyor
  14. AGUMBA

66.000 TL'YE BU SİSTEM ALINIR MI?

Çekmesin kardeşim konuda bir kişi bile aksini söylememiş çünkü gerçekten alınacak bir sistem değil eğer bir aciliyetin yoksa hevesini biraz dizginle almışken adam gibi bir şey al ben de kendi bilgisayarımı 6 ayda topladım ama iyi ki de bu kadar bekleyip toplamışım aşırı derecede memnunum
  15. AGUMBA

Kart iyi dediğimiz de Palit yani diğer parçaları o kadar dandik kullanmışlar ki palit orada parlıyor resmen 😂
  16. AGUMBA

Paran bol galiba kardeşim bir iki senede bir bu kadar para mı verilir. Parçaların giriş seviyesi neye etki eder ileride overclock yapmak istersin ama yapamazsın ya da gen 5 ssd takmak istersin takamazsın ondan sonra type-c girişleri az hatta olmuyor genelde, USB girişlerinin hızları düşük gibi...
  17. AGUMBA

Orta segment olan tek şey işlemci diyebiliriz kesinlikle bu para verilmez
  18. AGUMBA

RX7900 XTX & RYZEN 5 9600X

30-35 bandında olanlar bir ömür boyunca orada kalırlar kesinlikle satılmazlar sen ona bakıp da fiyat biçme şu an benim kartın temizleri 20-25 bin lira arasında
  19. AGUMBA

RX7900 XTX & RYZEN 5 9600X

Bence 7900xtx gibi bir kartı kesinlikle sıfır almamak lazım bende de 3090 var mesela aşırı derecede memnunum hiçbir sıkıntı yok ama sıfır olarak o paraları verilmemesi lazım çünkü yeni teknolojilerin hiçbirini barındırmıyor ama kas gücü olarak 2K ultra ayarlarda 120 FPS altı daha görmedim hiç...
  20. AGUMBA

Sistemimi satmak istiyorum fiyati ne eder arkadaslar

Senin vaktinin olup olmaması bizim umrumuzda değil... Böyle sistemler özenle toplanıp vakit bulamamaktan satıldığında biz çok üzülüyoruz... Üzme bizi adamım
Geri