Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

RTX 3090'lı bu sistem alınır mı sizce ?

Bana sorarsan aşırı derecede pahalı. Bende MSI süprim x 3090 (en tepe model 3090 bu marka model), 7600x işlemci, ROG strix b650e-f anakart, xpg 6000mhz cl30 2x16 32gb ram, dark maxima V30 kasa, noctua nh-d15s kule tipi soğutucu (140mm tek fanlı), Corsair mp600 pro XT 1 TB M2 SSD var. Ekran kartı...
  2. AGUMBA

Çözüldü✓ Sistem nasıl? Bir sorun var mı, darboğaz, uyumsuzluk vs?

Sıkıntı yok ben de 10 senede sadece 1 power değişmiştim 😂😂
  3. AGUMBA

İnşallah ömür boyu yaşamazsın ama ben yine de riske atmam 😂
  4. AGUMBA

PSU da kasa ile mi geliyor? Eğer o da rampahe ise ileride değiştirip daha garanti bir markaya geçmen senin için iyi olur. Sonuçta bütün sisteme enerjiyi verecek parçanın bir tık daha kaliteli ve güvenilir olması iyidir
  5. AGUMBA

Ryzen 5 7600 İşlemci sıvı soğ. RX 7800 XT Ekran kartı 850 Psu 2k Darboğoz yer mi

Sahibinden de 1800 e noctua nh-d15s alır mis gibi takılır
  6. AGUMBA

105.000 TL Sistem Tavsiyesi

Eğer ekran kartı az kullanılmış KFG tam bir 4090 olursa bence çok iyi bir şey çıkabilir. Ben gruplarda denk geliyorum birkaç aylık kartlar 50-60 arası satılıyor
  7. AGUMBA

7900Gre R5 7500f sisteme yardim edebilecek varmı

Ben de çok araştırdım benim işimi bu görüyordu ve hoşuma da gitti bana sorarsan alınır çünkü ileriye dönük bir kart ama sen bilirsin. Sen de uzun süreli kullanmak istediğin için önerdim 1723655573 Bu arada benim önerdiğimde Bluetooth ve wifi 6 da var. Allah göstermesin kabloya falan bişey...
  8. AGUMBA

Benim attığım anakartta 3 tane M2 SSD desteği var 2 si pcie 4.0 bir tanesi pcie 5.0. ekran kartı tarafı da pcie 5.0 x16 destekli. Senin attığın karttan daha çok USB ve type c girişi var. Ayrıca seçtiğin ramleri ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Ben şu an memnunum ilerisi için iyi bir...
  9. AGUMBA

Bende Asus ROG strix b650e-f anakart ve senin seçtiğin ram ler var sıkıntısız çalışıyor ama anakart şu an biraz tuzlu olabilir
  10. AGUMBA

Ryzen 9 7950X3D Sisteme 4080S Mi 4090 Mı?

Hiçbir şey olmaz ne olacak 2060 ın performansını alırsın 1723033797 Hem 7950x3d de dahili grafik de olması lazım o bile işini görür senin 1 ay
  11. AGUMBA

Ryzen 9 7950X3D Sisteme 4080S Mi 4090 Mı?

4090 al kardeşim monitörü sonra halledersin. Elindeki işlemci zaten son seviye sıkıntı olmaz. Almışken 4090 al kafan rahat olsun
  12. AGUMBA

Sistem Montajlama Kolay mı ?

Kardeşim Millet artık YouTube'dan bakıp araba tamir ediyor elin birazcık alet tutabiliyorsa çok kolay şekilde montaj yaparsın
  13. AGUMBA

35.000 sistem önerisi

Yani evet nekadar yüksek okadar iyi 😂
  14. AGUMBA

35.000 sistem önerisi

Boş bi takıntı benden söylemesi çünkü ben de senin gibiydim boşa stres. Windows için de aç YouTube den aç bak ben öyle yaptım herhangi bir w11 kurulum videosu işini görür çok kolay
  15. AGUMBA

35.000 sistem önerisi

Bu 70 derece fobiniz neden sizin? Merak ettim ondan soruyorum. Ben de ısıya çok takılan biriydim eskiden ama şu an PC herhangi bir eror vermiyorsa ısının pek bir önemi yok benim için
  16. AGUMBA

82.245₺ 7800x3d RTX 4070 Ti Super

Şu son alıntı yapan elemanı görüyorsun dimi nasıl çıldırmış 😂 kendisinin eğitim ve ahlak seviyesi tanımadığı insanlara direkt " enayi " diye hitap edecek düşük olduğundan kendisini ciddiye alıp cevap bile vermiyorum. Ben MSI SÜPRİM X modelinden başka ekran kartı kullanmayacağım çünkü önceden çok...
  17. AGUMBA

F/P ci tayfa nasıl kudurmuş gördün mü 😂😂😂 bayılıyorum bunlara ya bunların kafa yapısına göre f/p olmayan bir ürün alınmamalı. Arkadaşlar tekrar ediyorum keyfime göre alıyorum boş yapmayın 😂
  18. AGUMBA

Şimdi gelip boş boş konuşanlar olacak yok efendim şu parça daha fiyat performans onu alsaydın falan diye. Fiyat performans olanı siz alın arkadaşlar biz içimize sineni alıyoruz çünkü uzun süre PC değiştirmeyi düşünmüyoruz. Siz PC gurmeleri her parçayı en "f/p" alabilirsiniz
  19. AGUMBA

Ryzen 9 7950x3d ve amd raedon rx7600xt 16 gb darboğaz olur mu

Kardeşim zaten bu darboğaz denilen olay sanılanın aksine zararlı bir şey değil. Darboğaz sadece maksimum verimi alamıyor olman demek bir sorun teşkil etmez yani en fazla ekran kartın tam güçte çalışmaz
  20. AGUMBA

Çözüldü✓ 7800x3d + 4080S Sipariş Onayı - Lütfen Yardım

Marka takıntısı demiyelim kardeşim. Arkadaşın sistemi ile senin attığın sistem arasında çok bariz kalite farkı var ben olsam ben de senin attığın sistemi almam. Şu marka takıntısı lafı da yeni moda oldu herkes ucuz olanı almak zorunda değil sonuçta malzeme kalitesi denen bir olay da var.
Top Bottom