Arama sonuçları: *

1. AK47

SEÇTİĞİM PARÇALAR NASIL

Adamın yazdığını niye okumuyorsunuz?
  2. AK47

Minimum bütçe ile ikinci el sistem toplama

Arkadaşlar konuya dahil olup yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. Kafamdaki sistemi nihayet toplayabildim. Totalde 3 - 3.5k arasında bir maliyeti oldu. Parçaları ikinci el topladım. Sadece kasa(psu'suz) elimde vardı eskiden kalma diğer tüm parçaları ikinci el zorla pazarlıkla bir...
  3. AK47

Tek 6 pini karta diğer 6 pine bu dönüştürücüyü takıp karta takıcam yani
  4. AK47

Resimlerde 2 adet 6 pin diyor. Kutuda pci 6+2 x 0 diyor ama. 2 tane 6 pin çıkış var sanırım sadece. Kartın girişi 8+6
  5. AK47

Hallettim hocam sağolun parçaları aldım bir tek psu sıkıntısını çözmeye çalışıyorum şu an 1729359969 Bir de şey gördüm araştırırken 6 pin girişini hız aşırtma için koymuşlar tek 8 pin ile de çalıştırabilirsiniz diyorlar. Ama bazıları da tek 8 pin ile çalıştırmak zamanla dirençlere zarar veriyor...
  6. AK47

önerebilir misin?
  7. AK47

Alınır tabii ki de 8+6 pin olayı işi bozuyor
  8. AK47

Hocam normalde minimum bütçe ile topluyordum :D yani olabilecek en uygun bütçeye okeyim şu an sınır yok
  9. AK47

psu olarak nasıl bir şey bakabilirim? Anakart asus H61 pro 16gb ram i5 3470
  10. AK47

Neyse yapacak bir şey yok aldık artık olsun buna psu olarak nasıl bir şey alabilirim? Bazı yerlerde dönüştürücü kullan diyorlar güç girişi için ama sağlıklı olur mu?
  11. AK47

internette bununla alakalı hiçbir şey görmedim nasıl 8+6 pin girişi olabilir ki böyle bir kartta?
  12. AK47

Kartı aldığım kişi ben tek 6 pin ile kullanıyorum dedi.
  13. AK47

Hocam yorumunuzdan bir önceki yanıtımda bir durum sordum bilginiz var ise cevaplayabilir misiniz?
  14. AK47

hocam anakart işlemci ram 1500 e aldım i5 3470 16 ram şeklinde 200 liraya 500gb hdd aldım ekran kartını rx570 aldım 1k tl ye. psu için 300 liraya bulmuştum 350w ama ekran kartı girişi için 6+2 pin varmış onda iptal oldu. Kartın güç girişi 8+6 şeklinde. Bakıyorum ama bulamıyorum öyle bir psu...
  15. AK47

Hocam ben anakart Ram işlemci setini hallettim. Hdd tamam kasa zaten vardı bende Bi tek psu kaldı da aldığım ekran kartında 8+6 pin var buna uygun psuyu nasıl bulabilirim?
  16. AK47

Tamamdır ona da bakayım
  17. AK47

Yok hocam ağır oyunlarla işim yok zaten 3060 lı sistemim var oyun için evde. Sırf silkroad için toplayacağım bunu sistem gereksinimi çok düşük zaten oyunun bot ile 8 çar falan açıcam o yüzden bir tık performanslı bir şey olsun istedim. Dediğiniz gibi i5 3470 ve xeon lu birkaç set buldum anakart...
  18. AK47

Hocam tam olarak böyle bir şey arıyorum işte. Eski Bi kasa var elimde aslında eski anakart da var 2-3 tane ama çıkarıp modellerine bakmam lazım ve çalışıyor mu bilmiyorum. Ekran kartı konusunda rx460 düşünmüştüm ama dediğiniz 570 e de bakarım. Hangi oyunlarda nasıl fps alıyorsunuz ortalama...
  19. AK47

Baktım da hocam pek istediğim gibi bir şey bulamadım teşekkürler
  20. AK47

Laptop mantıklı gibi ama sürekli açık bırakacağım günlerce açık bırakmaya dayanmıyor laptoplar denedim birkaç kere o yüzden masaüstü düşünüyorum
Top Bottom