Arama sonuçları: *

1. ASPHO

RX9070XT sistem topluyorum eksik parçalar için tavsiye istiyorum

Bilgisayar topluyorum, eksik parçalar için uygun fiyatlı, almaya değer parça önerileri almak istiyorum. İsteklerim; Sessiz ve iyi hava akışına sahip bir kasa, Güvenilir 850W bir PSU, Bilgisayarı darboğaz etmeyecek işlemci, anakart. PSU konusunda hassasım, çok ucuza kaçayım derken bilgisayarı...
  2. ASPHO

Hazır sistem Tavsiyesi 9060 XT,RTX 5060 Tİ,RTX 5070

33.5 idi ben kendi sistemimi alırken kupon geçiyor muydu kontrol etmeyi unuttum
  3. ASPHO

5070 Sistem Topladım Hangi Kasa Gider Parça Tavsiyelerine ihtiyacım var

O değişir mühim değildi de N11'deki hazır sistemlere yöneleceğim sanırım.Üstteki attığım 9060XT ile 5060Ti var 5060Ti'lı sistemde Watt sıkıntı çıkarır mı CPU nasıl.SSD markaları hoş değilde gittiği yere kadar ucuz parçalar mühim değil.9060 XT ile 5060Ti arasında fark varmı çok Nvidia araçlarına...
  4. ASPHO

Soket derken anlamadım olayı
  5. ASPHO

Kendi hava soğutucumu kullansam sıkıntı çıkarır mı peki bu sistem 38900 TL demişler 6 ay taksit varmış peşin fiyatına. Buna da aynı şekil 33.5K fiyat verdiler. 6 ay taksite 1752418456 5060 Ti olan sistemde kasanın watt'ı pek güven veremedi.
  6. ASPHO

Bu sistemde darboğaza maruz kalmazmı o zaman
  7. ASPHO

https://www.gaming.gen.tr/urun/549722/enermax-starryfort-sf70f-argb-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-matx-maxpro-iii-700w-gaming-kasa/ kasa olarak ne düşünüyorsunuz.Enermax'ı Abdullah abi övüyordu.
  8. ASPHO

Böyle bir sistem topladım 5070 GPU'lu Ram dual channel yapmayacağım ileride yenisini takmak adına 1000 tl kırma sebebim iyzico ile halletmek.Parçaları N11 ağırlıklı verme sebebim kartıma peşin fiyatına 3 ay taksit yapması.Bu sisteme kasa lazım.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Hava soğutucuyu elimde...
  9. ASPHO

Hazır sistem Tavsiyesi 9060 XT,RTX 5060 Tİ,RTX 5070

Yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum. N11 üzerinden incehesap'ın hazır sistemler sattığını ve peşin fiyatına 6 ay taksit yaptığını gördüm.5060 Ti'lı sistemde beni PSU pek memnun etmedi.İleride Enermax veya iyzico ile halledebilirim diye düşünüyorum.5060 Ti'lı sistem gözüme daha iyi geldi...
  10. ASPHO

OBS+Growtopia İçin Eski Basit Sistem

Merhaba 2.El olsada bir bilgisayar toplamak istiyorum OBS Yayın Programı ile 1080p 30 FPS Vermesi gereken bir bilgisayar ve Growtopia gibi basit 2D Oyunda AFK Yayın açmak için bilgisayar toplamam lazım fiyat pek uçmasına gerek yok oyun oynamayacağım nede olsa yardımı olacak arkadaşlar için...
Geri