Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

Toplama bilgisayar tavsiyesi

Doğru.. ekran kartını alana kadar idare ederim düşüncen varsa dahili grafik yok k işlemcide. Şimdi öyle alıp kenarda duracaksa sıkıntı yok.. 1734252462 O işlemci stok fan ile pek mantıklı değil alabilirsen 1000 tl civarı bi kule tipi soğutucuda al.. Thermalright iyidir..
  2. Abdullah Çetin

BİLGİSAYARIMI KAÇA SATMALIYIM!!!

https://shbd.io/s/qqAhlvJT Bunun gibi.
  3. Abdullah Çetin

BİLGİSAYARIMI KAÇA SATMALIYIM!!!

Hocam o fiyatlar gözünü boyamasın, sıfır güncel sistem parası isteyenler var kendi sistemleri için, En iyisi ilanlara bak sistemine yakın özellikte olan ilanlarla fiyat karşılaştır. Hızlı satılsın istiyorum dersen istediğin dip fiyatı gir pazarlık yok , teklif etmeyin yaz geç.
  4. Abdullah Çetin

Bu sistemlerden hangisi daha iyi?

Amd ile bi promlemin yoksa (7700xt'den bahsediyorum) ben 7500f ile devam ederdim hocam AMD uzun ömürlüdür soket olarak 4 5 sene boyunca çıkan işlemciler aynı soketi kullanacak böylece upgrade yapabilirsin.. Anakart değiştirme derdinde olmaz.
  5. Abdullah Çetin

İLK DEFA KASA TOPLUYORUM FİYAT 35769 Alınır mı?

Hocam kendin topluyorsan ben amd öneririm soket olarakta o.c olarakta avantajın olur ileriye dönük. (Powerboost psu ile ilgili söylentiler vardı önceleri, bi araştır modeli sen)
  6. Abdullah Çetin

Gpu-cpu kombinasyonu hangisi?

Nvidia istiyorsan illa 7600 ile 4070 s veya 4070 ti super %10 12 civarı daha güçlü.
  7. Abdullah Çetin

Aynı fiyata ddr4 ve ddr5 sistem topladım hangisi daha mantıklı ?

İlk sistem daha performanslı ama geleceğe yatırım olarak am5 almak daha makul bence. Ve evet 650w (iyi psu ise) rahatlıkla kullanılabilir.
  8. Abdullah Çetin

RTX 5000 Serisi Beklenmeli mi?

Hocam burası Türkiye, Alabiliyorsan alacaksın. Türk lirası dışında elinde duran her şey kâr.
  9. Abdullah Çetin

2 bilgisayar arasında kaldım yarıdım edin

İlk sistemdeki kasa ve psu güzel ama extra soğutucu alman gerekli.
  10. Abdullah Çetin

14 15 bin tl civarına işlemci anakart ve ram önerisi

Hocam iki slot olduğunu hesaplarsak 32 almak daha mantıklı. Ha bütçe yoksa tek kanal 16gb al sonra ekleme yaparsın. (Apu bilgisayar değil sonuçta 200 değil 190 fps alırsın ..örnek) am5 almışken uzun ömürlü olsun güncel oyunlar 10 14 civarı ram kullanıyor.
  11. Abdullah Çetin

İstersen xpg Lance Blade al 400 tl falan ucuza gelir ama ddr5 piyasasına göre fiyat gayet makul 1729862770 Asrock sağlam markadır fakat marka iyi diye her modele güvenle yaklaşmamak lazım incelemesi varsa youtubedan izle.
  12. Abdullah Çetin

B650 s2h 3633 tl Patriot viper steel 6000mhz 2x16 4400 tl 7500f kutusuz fansız 5790 tl Thermalright phantom spirit 1999 tl Toplam 15 16k
Top Bottom