Arama sonuçları: *

1. A

BU BİLGİSAYAR NE KADAR EDER

Sadece kasa ise 20k yaz eğer nasipli isen birisi çıkar alır daha dün arkadaş 2060lı tüm sistemi 30k civarına sattı
  2. A

AM5 Sistem Toplama Önerisi

9700x alıp pişman olmassın 8 çekirdekli mis gibi son nesil işlemci onun üstü 3D olan işlemcileri almak var ama zaten ekran kartı çokta iyi değil
  3. A

240 bin tl hıgh-end sistem

48gb yap istersen
  4. A

Sağlam Soğutucu tavsiyesi

Değiştim kasa şuan yok dragos air aldım 7 tane 140mm fanı var ancak kasanın hava aldığına eminim her türlü denedim ondan dolayı değil elimle kontrol ettim ısıyı anında tüm bloğa dağıtamıyor kule soğuk kalıyor neyse 1725884330 Stok fanı değişmelisin ne takarsan tak faydasını görürsün emin ol...
  5. A

neyse usta boşver sen ben kullandım bizzat beğenmedim ayrıca da çok hantal bişey hiç te önermem isteyen olursa alsın kullansın
  6. A

hocam ben ne yaptığımı biliyorum önce mx4 sürdüm kaç kere kontrol ettim tam oturuyor braket bile kullandım sonrasında sıvı metal aldım temas yerlerinden belli oluyor oturduğu soğutmuyorsa soğutmaz rayzende böyle ısınıyorsa ısınır soğutmak zor alacağım sıvı soğutma 6000rpm de çalışıyor ancak bu...
  7. A

montaj gayet doğru yaptım sonrasında sıvı metal de kullandım ama hiç te hoşuma gitmedi 140w işlemciyi soğutamıyor daha 3 gün önce sattım gitti şimdi sağlamından bi tane 360mm sıvı soğutma arıyorum . Bitfenix cube 360mm buldum bu gün siparişi geçeceğim daha da bulaşmam kule soğutmaya
  8. A

hocam konu sahibine sorunalıkm ona göre önerelim bence
  9. A

hocam 65w lık 7500F kullandım 70-80w Lara çıkabiliyor adam sağlam soğutucu istiyorum demiş 3bin ayrdım demiş niye dandik şeyler öneriyoresunuz
  10. A

1725873751 dayı kullanmadığım şeyi söylemiyorum 7600x i nortua d15 soğutmadı 7600 ü senin attığın hiç soğutmaz boş yapma şimdi .
  11. A

o işlemci ısınıyor ben nortua d15 ile soğutamadım ve bende sıvı soğutma bakıyorum 3k ya şimdi o soğutmayı alacak sonra soğumayacak yine 90derece .
  12. A

adam 3k demiş sağlam demiş senin attığına bak
  13. A

R5 5600x için parça önerileri

2,el 6800xt 6900xt alabilirsin ben kullanıyorum öneririm çok iyi kartlar
  14. A

Çözüldü✓ Furmark değerleri yardım

sıcaklık gayet iyi ancak fan hızları önemli eğer yüksek hızda bu değerleri veriyorsa olmaz.
Top Bottom