Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Sizlerden 4070 super sistem önerisi istiyorum

Atılabiliyormuş link dün geceki mesajda atamamıştım https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  2. A

Çözüldü✓ Sizlerden 4070 super sistem önerisi istiyorum

Bende 4070superli vulcan sistemine işlemci soğutucu ekleyip alacağım sanırım 44.400TL'ye geliyor kararım değişmezse aynı siteden. Arkadaşlara vade farkı olmamasından dolayı malum siteden aldığımızı söyledikçe inadına vade farkı olan sitelerin yapmış olduğu sistemleri atıyorlar.
  3. A

RYZEN 5 5600 / 3060 Tİ HAZIR SİSTEM 15.999 TL

Bu sisteme özelleştirme ne yapmak lazım? Hikaye tarzı oyunlar oynayan arkadaşa alacağız
  4. A

internet kafe acmayı dusunuyorum mantıklı ise sistem önerilerinizi bekliyorum

Başlangıç da olsa bu adeks vs yerlerinde yapmış olduğu gibi farklı sistemlerde eser miktarda olmalı bence. 20 sistem alınacaksa 15'i bir klasman 5'i premium gibi yapabilirsiniz. Özellikle üniversite dönemindeki nesil oyun düşkünü, çoğu yurt vb yerlerde kalıp sistem alacak durumda olamıyor. Eğer...
  5. A

İnternet Kafe için Bilgisayar

Başlangıç için tek çeşit sistemle başlayıp, gidişat durumuna göre örneğin vip sıralama şeklinde gerek sistem gerek ekipman farkı yapabilirsiniz. Başlangıçta sistemi oturtmak önemli, oturttuktan sonrası gelir zaten inşallah.
  6. A

Bilgisayar toplarken kablolama nasıl yapılır ?

Evet bende sıkıntı yaşamıştım, şuan en güncel geçenlerden hangi kablo nereye takılır videosu vardı technopat'ın
  7. A

Çözüldü✓ 13 K Bütçe Kalan Parçalar İçin Tavsiye

Doğrudur, Msi mag 650w 80+ Bronze bunu aldım bende.
  8. A

Çözüldü✓ Sistem Montajı Hakkında

Anakartı 1.044 liraya aldım Hepsiburadadan.
  9. A

Teşekkür ederim, evet bir an önce mesai bitsin tornavidayı elime alayım diye bekliyorum 🤗🤗
  10. A

Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle. Gerek @Abdullah Hacıgül ün hepsiburada tavsiyeleri olsun, gerek fırsat konuları olsun sistemi tamamladım sonunda akşama tüm parçalar demonte şekilde gelmiş olacak. Sistem; İ5 11400F Msi b560m-A Pro Msi mech 6600xt 2x Patriot 8 gb 3200 mhz Hp 500 gb ex900...
  11. A

bbl pro rx6600xt alınır mı?

Ssd dışında bir olumsuzluk yok gibi.
  12. A

Yeni nesil işlemciler 6600 XT sistem için beklenmeli mi?

Bende de tam tersi durum 11400f var ekran kartı 6600xt kovalıyorum, birde psu.
  13. A

Gaming gecesinde ekran kartı kovalayacağım. Ekran kartı ve psu tavsiyelerini bekliyorum. Ekran kartı için iyi indirim olursa 3060 olmazsa 3050 ya da 6600/xt düşünüyorum. Açıkcası hangisi uygun olursa onları alacağım. 650w psu yeterli olur mu ?
  14. A

Anladım, teşekkür ederim bilgilendirme için.
  15. A

VIEWSONIC VX2468-PC-MHD Bu monitör aldığım parçalar ve tahminen alacağım 6600 ekran kartı ile uyumlu olur mu? İnventusta piyasanın oldukça altında bir fiyatta çünkü.
  16. A

6600 almakta karar kıldım. Fırsat bekliyorum. Bu sistemle uyumlu psu kalıyor bir tek. Değerleri nasıl olmalı, uyumluluk açısından.
  17. A

Kasa olarak Kasa MSI Mag Forge 100R 692₺ ye bunu aldım. Ekran kartı ve psu kaldı.
  18. A

(stok bitti)10450 TL 6500XT 11400F önerisi yapıyorum. ?

Teşekkür ederim, kalan parçalar için fazla acele etmeyeyim o zaman. Kendimde konu açmıştım, oradan ilerleyeyim.
  19. A

Şuan satın aldıklarım 4500 ₺ tuttu. Çevre birimleri olmadan 13 bin lira üst sınır diyelim.
  20. A

Bende bu parçalardan satın aldım ama, kasa psu ekran kartı kaldı. Açıkçası kasa ve ekran kartı için acele etmek istemiyorum. Psu fırsatı iyi mi en azından onu almak gerekir mi
Top Bottom