Arama sonuçları: *

1. Ademmk

RTX 4070'Li Sistem Tavsiye???

Bütçe açısından talebini direkt karşılamıyor ama yine de bi değerlendirebilirsin. https://www.gamegaraj.com/urun/santos-7a/
  2. Ademmk

Asus tuf rtx3060 ti i5-12400f alınır mı 20k

İşlemci 1000 TL farklı 12400f yapılır, 20.500'e gayet alınabilir sistem.
  3. Ademmk

Kampanyalı Rtx 3060'lı sistem İtopya.

Aynısını sana 14.500e satıyım kanka. 16500 pahalı bence almanı tavsiye etmem.
  4. Ademmk

Benim ailem nal derdimi anlatmak istedim

Bilgisayarı falan bırak, acil Türkçe öğren. Emin ol Türkçe öğrenmen ailenin yiyeceği 30bin TL'lik kazıktan daha önemli.
  5. Ademmk

Çözüldü✓ Sistemi Aldım

Sistemde SSD dahi yok bu arada. Farkedilmemiş sanırım. Dostum herhangi bir siteden herhangi bir hazır kasayı random seçerek bir PC alsan %98 ihtimalle senin toplamayı düşündüğün kasadan çok daha iyi olur. Ek: konunun ve konu sahibinin trol olduğunu düşünüyorum.
  6. Ademmk

GENCER GAMİNG GÜVENİLİR Mİ?

Hala ulaşamıyorum bu arada :)
  7. Ademmk

RYZEN 5 5600/ RX 6650 XT/512 GB M2 SSD/16GB 3200MHz DDR4 Ek seçenek ?

Hocam keşke telefonlarla da ilgilenseniz böyle. Yorumlardan sizin de sık sık gördüğünüz üzere herkes ULAŞAMAMAK VE MUHATAP BULAMAMAKtan şikayetçi.
  8. Ademmk

RYZEN 5 5600/ RX 6650 XT/512 GB M2 SSD/16GB 3200MHz DDR4 Ek seçenek ?

Benim önerim sistem hakkında değil satıcı hakkında. Gencergaming'den ürün alma.... Anakart arızalandığı için gençergaöing'e gönderdim. 1 ay geçti tam olarak. Ne geri dönüş yapan var, ne de her gün aramama rağmen ulaşabiliyorum. Adamlara ulaşmak gerçekten imkansıza yakın.
  9. Ademmk

Vatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı

Parça parça toplandığında %99 daha pahalı oluyor. Ben hazır sistemleri ve gece indirimlerini kasdettim. Onlarda da internetten alışveriş yapıyorsun, kargoyla geliyor.
  10. Ademmk

Vatan bilgisayardan pc alınır mı? piyasaya göre pahalımı

Genellikle piyasaya göre pahalı oluyor. Ama zaman zaman piyasa fiyatının da çok altında satış yapabiliyor. Ben şahsen çok ürün alıp sattım vatandan. O yüzden her zaman pahalı olur demek yanlış. Ürün ve fiyat bazında değerlendirmek daha doğru olur.
  11. Ademmk

Hazır sistem alacağım 3060 lı sistem fiyatı da 23000 tl alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-bilgisayar-asus-rtx-3060-12-gb-16-gb-ram-512-gb-m2-1110976036/detay Kqzıklanma seyeni kendi gözünle gör. Bizzat benim ilanım.
  12. Ademmk

Çözüldü✓ 💧Özelleştirdiğim Vatan bilgisayar Hazır sistemine bakın💧

Bire bir aynı sistemi sıfır açılmamış kutu 14 bine evde kurulum dahil sattım.
  13. Ademmk

Hocam nasıl ulaştınız, ben pazartesiden beri her gün 3/5 kere arıyorum adamları, siteden yazıyorum vs ama nafile. Hala bir kimseye ulaşamadım.
  14. Ademmk

Tartışılır. Ürün sağlam veya bozuk bir şekilde eline ulaşır ondan yana sıkıntın olmasın. Ama olur da bir problem yaşarsan ürünle ilgili soğuk su iç geç. Muhatap bulman imkansıza yakın. En basitinden sana bir örnek; https://www.hizliresim.com/gfy8vco 3 gündür arıyorum, hala kimseye ulaşamadım...
  15. Ademmk

10000tl alınır mı sizce

Kardeşim o fiyata sana 12100f 1660ti paketleyelim. Full MSI ve 1,5 yıl garantili.
  16. Ademmk

Bir hevesle bilgisayar aldım akıl danışayım size

Kredi kartı faiz oranının 1.36 ( yıllık yaklaşık %20) ve enflasyonun yıllık %100 olduğu bir ülkede yaşadığının farkında olarak bunu söylüyorsan benim sana diyebileceğim hiç bir şey yok zaten.
  17. Ademmk

Bir hevesle bilgisayar aldım akıl danışayım size

En karlı yatırım borçlanmaktır. Tabi borcu ödeyebileceksen.
  18. Ademmk

Siz olsanız hangi PC alırdınız ?

Aralarında açııık ara ward 1 . Hem performans olarak hem de fiyat/performans olarak diğer seçeneklerden çoook daha önde
  19. Ademmk

Vatan Bilgisayar ödeme hatası

Dün bonus kartlarda bu hatayı aldım ben de. Garanti ve Denizbank'ın bonus kartlarında olmadı. Sonra akbankın Axess kartıyla denedim, ödeme gerçekleşti. Problem hakkında net bilgim yok ama belki yardımcı olur.
  20. Ademmk

Bilgisayara Sonunda Kavuştum Nasıl İyimi Parca Uyumluluk Konusunda?

Sıvı soğutma ve kasayı ben de kullanmıştım. İkisi de efsaneeee. Hayırlı olsun hocam kız gibi sistem olmuş.
Geri