Arama sonuçları: *

1. Aetheris

Bu sistem alınır mı?

Alınır. Güzel dengeli bir sistem. Ancak ilerisi için depolamayı artırman gerekecek.
  2. Aetheris

Sistem/Parça Önerisi

Eğer bütçen elveriyorsa ve daha iyi bir performans arıyorsan, Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 tercih edilebilir. Ancak, daha uygun bir fiyat ve yeterli performans istiyorsan DeepCool LE500-MARRS da iyi bir seçenek. Eğer düşünürsen "Thermaltake" "GIGABYTE" 1728657863 DeepCool CC560 V2 700W...
  3. Aetheris

Sistem/Parça Önerisi

Seçtiğin sıvı soğutma güzel :) |fiyatına göre|. Kasanın havalandırması ne kadar iyi olursa, kart o kadar serin çalışır. Bu yüzden fanların ve hava akışının düzgün çalıştığından emin ol. Yoğun grafik uygulamalarında sıcaklıklar biraz artabilir. Normalde 80°C’ye kadar çıkması sıkça görülür...
  4. Aetheris

Sistem/Parça Önerisi

Anakartın güzel, B650 anakartlar, Ryzen 7000 serisi için uygun fiyatlı ve yeterli özelliklere sahip. Wi-Fi 6E desteği, geleceğe yönelik iyi bir özellik. Eğer daha fazla genişleme alanına ihtiyacın olursa, ATX boyutundaki bir anakartı düşünebilirsin. Seçtiğin işlemcide güzel. Oyun performansı ve...
  5. Aetheris

3060 ekran kartı olan bu sistem alınır mı

Eğer sadece oyun odaklıysan ve daha fazla depolama alanına ihtiyacın varsa, ek bir HDD veya daha büyük bir SSD eklemeyi düşünebilirsin.
  6. Aetheris

Lise ve Üniversite İçin Uzun Vadeli Laptop Tavsiyesi

Evet. Bazı kullanıcılar, uzun süreli kullanımda klavye veya diğer bileşenlerde aşınma sorunları yaşayabiliyor. ASUS’un müşteri hizmetlerinden memnun kalmadıklarını belirtiyor. Teknoloji biraz da şans işi :)
  7. Aetheris

Lise ve Üniversite İçin Uzun Vadeli Laptop Tavsiyesi

Asus TUF Gaming A15 / F15, Acer Nitro 5 Ryzen 5 5600H veya Intel i5 12450H, Lenovo Legion 5 Ryzen 7 5800H veya Intel i7 12700H serilerini önerebilirim
  8. Aetheris

RTX 4070Ti Super kasa tavsiyesi

CL değerleri, RAM'in gecikme sürelerini etkiler. X3D işlemciler için düşük CL değerlerine sahip RAM kullanmak, genel sistem performansını artırabilir, özellikle oyunlarda ve bellek yoğun uygulamalarda. Kasanın estetiği kişisel bir tercih olsa da, Corsair 4000D'nin hava akışı oldukça iyidir. Eğer...
  9. Aetheris

RTX 4070Ti Super kasa tavsiyesi

Corsair 4000D airflow iyi bir hava akışı sağlayan, geniş iç hacme sahip bir kasa. Kablolama düzenlemesi de oldukça pratiktir. 16 GB (1x16 GB) RAM yeterli olabilir ama çift kanal yapı kullanarak (2x8 GB) daha iyi performans alabilirsin. 32 GB'a yükseltmek de gelecekteki oyun ve uygulama...
  10. Aetheris

BU SİSTEM ALINIR MI

Konu sahibinin topladığı sistem :)
  11. Aetheris

BU SİSTEM ALINIR MI

Monitör fiyatına göre efsane sistemde öyle şimdiden hayırlı olsun :)
  12. Aetheris

Donanım Arşivi'ne teşekkürler.

Bilgisayar elime ulaştığında test edip bilgi verebilirim ama test etmeden memnun kalacağım düşüncesine sahibim şuanda tavsiye ediyorum. :) 1597511354 Teşekkür ederim sağolun :) 1597511459 2060 Super Ex White seçeneğini çok düşündüm fakat şuan için yeterli rtx 2060'ın tek başına yeterli...
  13. Aetheris

Ailemi laptop yerine masaüstü almaya nasıl ikna ederim ?

Teknoloji sürekli değişkenlik gösteren bir yatırımdır. Bu yatırım maalesef ki bazı şartlardan dolayı bizim için zor bir hale geldi. Masaüstü upgrade özelliği ile öne çıkmakta. Ailene böyle izah edebilirsin.
  14. Aetheris

9.000 TL PC ÖNERİSİ

High Power markasını tercih edebilirsin güzel. 1597518751 Thermatake gayet güzel bir marka modele göre değişir tabi ama başarılı:) Corsair'da öneririm 1597518860 Seçili yükseltmeleri yapıp geriye kalan bir kaç lira ilede yükseltmeye devama edebilirsiniz. Kargo ücretli bilgilendirmek isterim.
  15. Aetheris

5500 lira bandında bir PC tolamak istiyorum önerisi olan var mı acaba

Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Çarşamba günü yaklaşık 9 Bin TL tutarında alıveriş yaptım. 5 iş günü teslim olduğunu belirttiler. Lakin söylemem lazım ki kargo bedava değil :) . 60 TL de ona gitti :D
  16. Aetheris

9.000 TL PC ÖNERİSİ

PSU'su pek kaliteli değil. İleriki zamanlarda veya daha kısa bir zamanda canını sıkabilir.
  17. Aetheris

Çözüldü✓ Wifisiz anakartı kablosuz wifi ye bağlama

ucuz bir şey arıyorsan buna bir bakabilirsin Bakınız *
  18. Aetheris

5500 lira bandında bir PC tolamak istiyorum önerisi olan var mı acaba

Teknobiyotiğin hazır sistemlerine göz atabilirsin ilgini çekecek bir çok sistem bulunmakta. 1660 Super den aşağısını tavsiye etmiyorum.
  19. Aetheris

Çözüldü✓ --

inceleyebilirsiniz.
  20. Aetheris

Çözüldü✓ --

Ekran kartınız GDDR6 değil mi ? O model GDDR6 die biliyorum bir yanlışlık mı var acaba ürün isminde.
Top Bottom