Arama sonuçları: *

1. Aizen

4500 Tl 2.el pc toplama

Arkadaşlar 2.el valorant oynatacak bir sistem toplama şansınız var mı 2.el piyasasından baya bir uzağım.
  2. Aizen

Csgo ve Valorant gibi oyunlar için toplama PC.

Ve ayrıca VALORANT dengesiz bir oyun hiç belli olmaz rx 550 de bile sıkıntı yaşayabilirsin.
  3. Aizen

İlerleyen dönem hangi dönem bilemezsin sistem çok uyguna geliyor yani ileride alacağın 2060 alacaksan bile 2600 rahatlıkla darboğaz olmadan kaldıracaktır rx 550 seni üzer.
  4. Aizen

Evet bence de bu sistemi almalı.
  5. Aizen

19500 k vatandan toplama pc tavsiyesi

Alınmaz psu ve kasa kötü. 1622154935 Sabah konu açın güzel bir sistem toplanır vatandan almayın.
  6. Aizen

Yeni aldığım sistemim nasıl?

Dostum soru başlığın 'Yeni Aldığım sistemim nasıl ?' hem bize bu soruyu soruyorsun hem de yazılan hiç bir şeyi kabul etmiyorsun sana açık konuşacağım rezalet bir sistem daha iyisi toplanır mıydı belki Abdullah reisin sistemlerinden alabilirdin ama ben laptop sevmeyen biri olarak laptop almaktan...
  7. Aizen

Bu Sistem Alınır mı? [6000₺]

Garantisi gitmez dostum toplama pc nin her parçanın ayrı garantisi var.
  8. Aizen

Yeni aldığım sistemim nasıl?

Sistem iyi değil dostum Gtx 1650 var ve Rx 570 ten bile kötü bir performansa sahip bir kart onun yerine laptop alsaydın çok daha iyi olurdu. Toplamda ne kadar ödedin monitör ile birlikte ? 1621755840 https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-8-3/ alınabilirdi bence. Belki daha...
  9. Aizen

Gaming Gen TR Sitesi Güvenilir Midir?

Msi afterburner üzerinden bileşenlerin derecelerine bakabilirsin zaten ürün 0 olduğu için başka bir şey yapmana gerek yok.
  10. Aizen

BU SİSTEMİ WARZONE OYNAMAK İÇİN ALIYIM MI?

Warzone oynatmaz bu sistem 8gb ram var ve ekran kartı 4gb yani emin ol ramı 16 yapmalısın ve ekran kartın daha güçlü olmak sorunda.
  11. Aizen

Bilgisayarım bu oyunları kaldırır mı?

Çözünürlük düşük valorant oynarsın ama keyif alacağını zannetmiyorum ama yine de 60 fps oynarsın.
  12. Aizen

Hangi Bilgisayarı almalıyım?

Kardeşim elden taksitle alabilirsin 5 bin lira daha fazla ödersin alırsın bizim için sorun yok.
  13. Aizen

DART-1 Sistem Al Satçıları

Yok öyle bir dünya herkes istediğini yapar çakallık değil sadece akıllılık istediğini yapar karışamayız şahsen ben alsam kullanırdım ama satacak çok insan var.
  14. Aizen

RTX 2060'LI EKRANLI 2.EL SİSTEM

ASLA AMA ASLA ALINMAZ İLK DEFA CAPS İLE YAZIYORUM FORUMDA BU SİSTEMİ ALARAK PARANIZI ÇÖPE ATMIŞ OLURSUNUZ ABDULLAH REİSİN SİSTEMLERİNİ BEKLEYİN YA DA HAZIR RTX 3060 SİSTEMLERİ emin ol onlar bu fiyata satıp sonra daha iyisini alacak.
  15. Aizen

Monitör dahil 10K bütçem var

Stoklar geldiğinde fiyatlar normal olacaktır yani isterse 6 ay olsun beklemeye değer böyle sistemler almaktansa hepsi o kadar kötü ki bu fiyata bu kadar para verip rtx özelli dlss olmaması çok kötü.
  16. Aizen

Monitör dahil 10K bütçem var

Patlayabilir bekle o para rtx 3060 lı bir sistem topla biraz bekle bence.
  17. Aizen

2000 TL PC toplama??

200 tl çıkarsanız arkadaşın önerdiği sistem iyi kasanın hava akışı yok ama psu en azından powerboostan kaliteli ve ileriye dönük bir sistem bence 200 tl aşmaya çalışın.
  18. Aizen

2000 TL PC toplama??

Her şeyi diyecektin bunu demeyecektin kanka ben bu forumda turbox ve izolyden en nefret eden kişilerden biriyim bilen bilir abi.O fiyata 2.el apu sistem toplanabilir ya da 2.el sistem toplayan iyi arkadaşlar var forumda benim 2.el piyasası hakkında bir bilgim yok .
  19. Aizen

Çözüldü✓ Bu sistem bu fiyata alınır mı ? (acil)

Çok kötü oyun perfonmansı olarak hiç bir güncel oyunu oynayamazsınız sıkıntılı internette takılırken bile sıkıntı yaşatabilir.
  20. Aizen

Topladığım pc için öneri verir misiniz ? Ekran kartı hariç.

https://www.gaming.gen.tr/urun/27514/ultima-3060ti-amd-ryzen-5-5600x-asus-dual-rtx-3060ti-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar bilmiyorum da bilgilendirir misiniz rtx 3000 serisi asus dual da ısınma sorunu var mı ?
Top Bottom