Arama sonuçları: *

1. Akman55

Bu bilgisayar roblox ve minecraft oynamak için yeterlimi?

6K bütçeye hazır sistem çıkmıyor artık. kendiniz 2. el toplayacaksınız. ya bilgisayarcıya gidip toplatacaksınız(tavsiye etmem) ya da öğreneceksiniz başka çare yok. hele hocalarımın önerdiği parçaları göz ardı ederseniz hiç alamazsınız. tavsiyem git bir rehber videosundan öğren
  2. Akman55

Bu bilgisayar roblox ve minecraft oynamak için yeterlimi?

hocam siz yardım istiyorsunuz fakat yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara zorluk çıkarıyorsunuz. bilen hocalarım sana öneri yapıyor sen kendi topladığın garip sistemi söylüyorsun sürekli
  3. Akman55

Hangi Parçaları Yükseltebilirim?

saolun hocam. ram artırmak çok çok fazla performansı arttırır mı
  4. Akman55

evet hocam ya. şimdiden doldu ssd. 1735486377 anakartımda yer olsa direkt eklicemde olmadığından dolayı bunu satıp 1 tb alıcam
  5. Akman55

Hocalarım sa, sistemim aşağıda. hangi parçaları değiştirebilirim. sistem yeni fakat önemli bir parça indirime girerse geliştirmek istiyorum. Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci ASROCK H610M-HVS/M.2 R2.0 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz (OC) M.2...
  6. Akman55

Çözüldü✓ 50k bütçede full beyaz sistem toplama

Hocam ben indirimli fiyattan bulduklarımı atıcaktım çoğu ürünün indirimi bitmiş emin olamadım. Konu üste çıksın diye yazıyorum
  7. Akman55

Çözüldü✓ 50k bütçede full beyaz sistem toplama

hocam beyaz bileşenler normalden daha pahalı oluyor maalsef o yüzden işiniz bi tık zor 1735145464 hocam bulabilirsem birazdan link atıcam birkaç parça için
  8. Akman55

RTX 4060 ASUS HAZIR SİSTEM

hocam tamamda yılbaşına kadar bikaçtane daha sistem düşücek. keşke 11.11 indirimlerini yakalasaydınız
  9. Akman55

RTX 4060 ASUS HAZIR SİSTEM

hocam 20 K ya bu sistem bence alınmaz. Bekleyin her hafta aynı fiyata 12400f li 5600 lü sistemler geliyor
  10. Akman55

Ps5 mi alayım yoksa pcyi mi yükselteyim?

bana göre pc herzaman ps den daha iyidir. nedeni ise pc yi kullanarak istediğin çoğu şeyi yapabilirsin fakat ps hem kısıtlı hem oyunlara o kadar para vericeksin bence değmez. şahsi kararım fakat sen nasıl düşünürsün bilmem.
  11. Akman55

13000 tl değer mi bu sisteme ddr5

güzel sistem. durumu iyiyse alınır
  12. Akman55

13bin₺ rx 580 alınır mı hazır sistem

580 ölü yatırım bu devirde. üzerine kat veya 2. el topla(tavsiye etmem)
  13. Akman55

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

hocam tam aynısını yazıcaktım :) benimde bütçem 25K ydı 11.11 indirimlerinden 18K ya sistem aldım kalan parayla monitör aldım. Kısacası hocamaceleniz yoksa 1-2 hafta bekleyin hayırlısıyla güzel bir sistem alırsınız
  14. Akman55

4060 ve ryzen 5600 almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?

evet hocam genelde o fiyatlara Ti düşüyor
  15. Akman55

hocam kısaca önce bir kart piyasaya sürülür sonrasında o kart dahada güçlendirilerek Ti verisiyonu yeni ürün olarak satışa sürülür
  16. Akman55

hocam atıığınız sistem kazık. ve işlemci 5600 değil 5500 bu fiyata 4060 Ti sistem toplayabilirsin. 4060 sistemler her hafta 20K ya üşüyor onlardan birini bekle. 4060Ti istiyorsan yeni konu açabilirsin
  17. Akman55

Sistemim ne kadar eder sizce ?

Hocam bu sisteme o anakart bi tık fazla olmuş. Bu yüzden zarar etmemek için fiyatı fazladan tutmanız gerekicek haliyle millet 6600 lü sisteme o kadar para veremiyeceği için sistem çok kolay satılamıyacak. Bence anakartı ayrı olarak satın. Kendi sisteminizede daha düşük bir anakart satın alıp...
  18. Akman55

Sahibinden bu sistem alınır mı? ?

hocam biraz indirip alabilirsiniz ama bu sabah 16K ya 4060 düştü benden söylemesi
  19. Akman55

YENİ SİSTEM ALDIM NE YAPMAM GEREK

hocalarım saolun, anlatmaya çalıştığım şey pc de bi sıkııntı vs var mı nasıl kontrol edeceğimi sodum
  20. Akman55

YENİ SİSTEM ALDIM NE YAPMAM GEREK

hocalarım selamlar, bugün11.11 indirimlerinden güzel bir sistem yakaladım windovs,ofis progremları,antivirüs cart curtunu yapıcam ama parça sıkıntısı vs. var mı nerden nasıl yapılacağını bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz? ya da böyle bir rehber bilen varsa atabilir mi link olarak? iyi forumlar
Top Bottom