Arama sonuçları: *

1. Akut Yelmas

15K Bilgisayar Önerisi

15k'ya alabileceğim en iyi bilgisayar seti nedir? Yani zor iş biliyorum evet ama kasa+monitör+klavye+mouse şeklinde arıyorum. Yani 10-11k gibi bir fiyat bilgisayara geri kalanı monitör, klavye ve mouseye kalacak.
  2. Akut Yelmas

Yeni Sistem Aldım, Neler Yapmalıyım?

Hocam kendiniz yaparsınız bence çok zor işler değiller.
  3. Akut Yelmas

20.769 TL 4060Tİ Sistem aldım sizce değer mi ?

Kasa dandik onun dışında gayet iyi. Kasa da size problem çıkarmaz diye düşünüyorum. Hayırlı olsun.
  4. Akut Yelmas

17K Bilgisayar tavsiyesi

Şuanda en iyisi vatandaki bilgisayar gibi duruyor. Belki işlemciyi R5 5600 yapabilir. Yaparsa da güzel olur. Cevaplayan herkese teşekkürler. 1693937370 Teşekkürler masaüstü bakıyoruz.
  5. Akut Yelmas

17K Bilgisayar tavsiyesi

17K bandında alınabilecek en iyi oyun amaçlı kullanılacak bilgisayar arıyoruz. 17K bütçeyi aşmama şartıyla.
  6. Akut Yelmas

16000 Sistem Önerisi

16K bütçeyi aşamam. Bu fiyata alabileceğim en iyi bilgisayar nedir. Ağırlıklı Valorant ve Lol oynanacak.
  7. Akut Yelmas

sistem önere bilecek varmı oyun ıcın bütce 20-21k

https://pckolik.com/urun/xena-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/ bu sistemi b550 anakart yapıp ssd özelleştirmesi yaparak alabilirsiniz.
  8. Akut Yelmas

SİZCE 11.750 UYGUN MUDUR

Kasa olsa pahalıydı ama monitör ile fiyat güzel hocam alabilirsiniz.
  9. Akut Yelmas

Çözüldü✓ Apu sistem alınır mı

https://www.gencergaming.com/rky kalan paraya da soğutucu falan alın ya da ssd yükseltin
  10. Akut Yelmas

20K TL Sistem Önerisi

Arkadaşıma bilgisayar bakıyoruz. 20K bütçesi var. Bu bütçe ile alabileceği maksimum bilgisayar nedir?
  11. Akut Yelmas

beyler pc alcam bu pc nasıl yardım edebiliriimisdiniz,

? hocam yapabileceğiniz https://www.gencergaming.com/vulcano bu sistemi Ryzen 5 5600 işlemciye yükseltip almak. R5 5600 cs:go valorant gibi oyunlarda güzel performans veriyor.
  12. Akut Yelmas

beyler pc alcam bu pc nasıl yardım edebiliriimisdiniz,

Tam bütçe söyleyin yardımcı olalım.
  13. Akut Yelmas

Çözüldü✓ APU SİSTEM İÇİN ERKAN KARTI VE İŞLEMCİ TAVSİYESİ

Darboğaz olmaz hocam. Yani ben olsam şuan elinizdeki kartı satıp 4060 Tİ alırdım DLSS 3.0 ve RTX özellikleri daha iyi.
  14. Akut Yelmas

Çözüldü✓ APU SİSTEM İÇİN ERKAN KARTI VE İŞLEMCİ TAVSİYESİ

işlemciniz iyi hocam. rx 6600 satın depolama veya soğutucu falan alın. Ekran kartı olarak da RX 6700 XT alabilirsiniz. Ama rx 6600 satıp RTX 4060 Tİ da alabilirsiniz. Bence daha iyi bir tercih olur. Sizi uzun yıllar götürür
  15. Akut Yelmas

Ryzen 5 7600x 3060ti 30K

Hocam bence şimdiden alın yani ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli değil. 20K ya alacağım dediğiniz kart 30K olabilir. Gecikmeyin.
  16. Akut Yelmas

Yeni Sistem Aldım Sizce Nasıl?

Zamanında şu sistemi 14k ya toplamıştım. Fark yok gibi. Anakart'ta RGB header yok hocam. Yani rgb fan bağlandığı zaman kontrol edilemiyor hatta rgb çalışmıyor diye biliyorum. Tek pişmanlığım oydu. Üzmez sizi topladığınız sistem. Performans açısından merak ettiğiniz var ise etiketleyip...
  17. Akut Yelmas

15.000TL BÜTÇE HAZIR SİSTEM ARIYORUM ÖNERİLERİNİZİ PAYLAŞIN LÜTFEN

Asus Dual biraz aşağı indiğinizde yazıyor.
  18. Akut Yelmas

HAZIR SİSTEM TAVSİYESİ

Bu sisteme 5600X B550 ve SSD upgrade yapılırsa tadından yenmez.
  19. Akut Yelmas

İnce hesap gaming gecesi

Link atar mısınız?
  20. Akut Yelmas

13K BÜTÇEYE SİSTEM ÖNERİSİ

o sistem 17k olmuş :(
Top Bottom