Iıyama dediğiniz monitör heralde hocam.Baktım da 3800 diyor bütçem yetmiyor ona vg249qgr alıcam ona 250tl indirim oluyor mu? Birde şeyi sorucam bende aylık maks yükleme limiti 2750tl diyor bunu nasıl artırabilirim? Monitörün indirimli fiyatı limitten yüksek kalıyor.
Bende bunu almayı düşünüyorum ama nays la al diyorlar o nasıl yapılıyor biliyor musun? Hangi sitelerde nays işe yarıyor Trendyol diye gördüm ama diğer sitelerdeki fiyatından 200tl fazla trendyol da o da hiçbir şey ifade etmez yani.
Aynen öyle.Bütçeni söyle sana kart bulurum ben.Mesela maks 2.5 k dersen sana 1070 bulabilirim veya 1660s.Amd tarafında da 5600xt bulunur.Ama 4 5k bütçe varsa sana 6700xt veya 3060 buluruz.Hem ileri dönük olur.
Ne oynadığına bağlı.Eski oyunlarda yüksek kalitede kesitler videolar falan alacaksan iş görür.Ama rdr2 gibi yüksek kart isteyenlerde çok iş görmez.1660s var en yüksekde 50 lerde geziyor.
Facebook gruplarında rx570 r5 1600af sistem bulursunuz hocam 5 6 bin bandında.Ama ekipman da fiyata dahil fiyat iyi gibi sade sistem olsaydı alma derdim ama klavye mouse monitör falan 1k etse 5k sisteme yine çok.Sıfır mesh kasalı sistem alınır 5k ya